25 évet is kibír egy prémium masszázsmedence

A Caldera Spas prémium masszázsmedencéi kiváló anyaghasználatuknak, nagy tudásuknak és teljesítményüknek hála több generációt is kiszolgálhatnak. A tetszetős burkolat alatt található innovatív technológiai megoldások, a kényelmes ülések és a sokoldalú jetek pedig tesznek róla, hogy az együtt töltött 25 év élményekben gazdag legyen.


Egymillió eladott darabszám, BMW tervezőmérnökök, ergonómiailag tökéletes belső kialakítás és kiváló hőszigetelés jellemzi a Caldera Spas medencéit, amelyek most megújult külsővel hódítanak. A széles színválaszték (belső és külső színek terén) és a nagy méretkínálat garantálja, hogy megtalálod a számodra és családod számára az ideális jakuzzit. Akár két személyes, akár nyolc személyes medencét keresel, biztos lehetsz benne, hogy minőségi, jetekben és masszázskínálatban gazdag darabok közül választhatsz. Nézz bele a videóba (8-16. perc), hogy még többet megtudhass erről a a prémium kategóriás jakuzziról, ami évtizedekig a társad maradhat a kikapcsolódásban.

Egy első osztályú jakuzzi vásárlása tehát hosszú távú befektetés, amely minden életkorban rengeteget adhat hozzá a kikapcsolódás minőségéhet. Egy hosszú, átmulatott éjszaka után felfrissít, a munka utáni stresszt  segít levezetni, a gyereknek vízbiztonságot és vízszeretetet tanít, míg az idősebb, mozgásukban már korlátozott korosztálynak visszaadja a mozgás örömét. A meleg víznek és a test fontos pontjait stimuláló masszázsnak rengeteg pozitív élettani hatása van. Edzi a szívet, védi az ízületeket, erősíti az immunrendszert és még a fejfájás ellen is hatásos. A rendszeres használat segít, hogy kiegyensúlyozottabb és kipihentebb legyél, hiszen az alvás minőségét is javítja!

Ha szeretnél egy társat, aki segít a saját és szeretteid egészségét is toppon tartani, akkor a professzionális jakuzzikra számíthatsz.

A Caldera Spas mellett ebbe a csoportba tartoznak a FreeFlow medencék is (a videóban 16. perctől), amelyek híresen strapabíró darabok. Burkolatuk műanyag-gránit őrleményből készül, ettől erősen kőhatású a megjelenésük és mivel egybeöntött héjtechnológiával készülnek, ezért rendkívül ellenállóak. Természetes megjelenésük miatt zöld övezetbe, romantikus kertekbe kifejezetten jól mutatnak majd. A Caldera Spas medencékhez hasonlóan, a szigetelésük parádés. Se oldalt, se a pontosan passzoló thermo tetőn keresztül nem veszít hőt a masszázsmedence, így a víz állandó melegen tartása még télen is meglepően olcsó.

Szerezd be még idén álmaid masszázsmedencéjét, és már a mostani ünnepeket is a saját jakuzzidban pihenheted ki!