25 évet is kibír ezt a prémium masszázsmedence

Egy emberöltőt is kiszolgálhat a Caldera Spas prémium masszázsmedencéje, amelyet innovatív technológiájának és kiváló alapanyagainak hála gazdaságos és élmény használni.


Egymillió eladott darabszám, BMW tervezőmérnökök, ergonómiailag tökéletes belső kialakítás és kiváló hőszigetelés jellemzi a Caldera Spas medencéit. Széles színválaszték a belső és a külső színek terén és nagy méretkínálat várja az érdeklődőket, akik a kettőtől a nyolc személyes medencéig mindent megtalálnak. A videóból a 9. perctől ismerkedhetsz meg részletesebben ezzel a prémium kategóriás jakuzzival.

A Caldera Spas után a FreeFlow medencék is bemutatkoznak, amelyek hasonlóan strapabíró darabok. Burkolatuk műanyag-gránit őrleményből készül, ettől erősen kőhatású a megjelenésük és mivel egybeöntött héjtechnológiával készülnek, ezért sokkal kevésbé sérülékenyek. A Caldera Spas medencékkel megegyező 100%-os szigetelés és gépészet jellemzi, de belső felépítésükben és külső megjelenésükben eltérnek. Így mindenki megtalálhatja az otthonához illeszkedő masszázsmedencét.

Ha pedig egy gyerekarát medencét keresel, akkor a Softub lesz a te jakuzzid. Puha belseje és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy akár egy emeletes házba is egyszerűen felhúzható legyen.