Csepregi Éva is a Softub felé kacsingat

Csepregi Éva visszatérő vendége a SpaTrend Expónak, ahol minden a kültéri kikapcsolódásról, wellnessről és minőségi időtöltésről szól. A művésznő maga is szerelmese a jakuzziknak, amelyet most nélkülöznie kell, de már tervezi a következő vásárlását!


Költözéskor ott kellett hagyni a nagyméretű jakuzziját, amit azóta is bán Csepregi Éva. Fürdőszobája felújítása után ráadásul még a kád is kikerült egy élhetőbb helyiség érdekében, így nemcsak a masszázsról, de a hosszú fürdőzésekről is le kellett mondania. Azonban már tervezi a vásárlást, mégpedig egy Softub medence felé kacsingat. Mit tud ez a jakuzzi, amiért olyan népszerű?

A Softub egyedülálló masszázsmedence a piacon, ami formája, puhasága, csendessége és energiatakarékos használata miatt emelkedik ki a tömegből. A többféle színben és izgalmas kiegészítőkkel kapható medence típus azonban gyakran azért került a vevők látókörébe, mert végtelenül egyszerű telepíteni és csekély súlya révén hordozható is. A medence és a gépészete összesen nem nyom 100 kilót, így egy esetleges költözésnél ezt biztosan nem kell hátrahagynia a művésznőnek. Plug-n-play rendszerének köszönhetően a telepítése sem vesz el hosszú órákat senki életéből. Lehelyezése után elég bedugni egy sima konnektorba és máris kezdődhet a felfűtés. 

Kényelmes, kompakt és akár a nyaralóba is bárki magával viheti ezt a medence típus, ami egy autó tető csomagtartóján is elfér.

Ha te is olyan megoldást keresel, amit egyszerű kezelni, kis helyet foglal és nem dobja meg a villanyszámlát, akkor a Softub neked is jó választás lesz.