Létezik otthonos szövetbútor, ami a kültéren is megállja a helyét?

A kényelem nemcsak a hálószobában és a nappaliban fontos, hanem a kültéri területeken is elsőbbséget kellene élveznie. Csakhogy a puha párnák és vastag szivacsok gyakran nem kompatibilisek a változékony időjárással, így sok kerti bútor a hanyagolja a szöveteket és csak műanyaggal, esetleg fémmel dolgozik. De azért nem lehetetlen olyan kerti bútort találni, ami ellenáll az esőnek, párának és napsütésben, de közben kényelmes és hívogató! A GardenTrend kínálatában érdemes keresgélni!


A GardenTrend széles kínálata elsősorban kerti bútorokból áll, de a tökéletes terasz berendezéséhez szükséges egyéb kiegészítőket is ott találod a készletükben, mint például a minőségi árnyékolók, a hangszórók vagy a teraszmelegítők. A stílusban, méretben és megjelenésben is nagyon változatos felhozatalban két dolog közös: időjárásállóak és egymással jól kombinálhatóak!

Az időjárásálló jelző az árnyékolókra, teraszmelegítőkre és hangszórókra is legalább annyira igaz, mint a szövetekkel, párnákkal ellátott kerti bútorokra és asztalokra. A minőségi alapanyagok jól bírják a változó időjárást, gyorsan száradnak, nem rozsdásoknak és nem is fakulnak közvetlen UV sugárzás hatására! Pontosan ilyen tulajdonságokkal rendelkezik a belga Diphano bútorcsalád Switch Fabric ülőgarnitúrája! A fotelt, kanapét és kávézóasztalt is tartalmazó szett elegáns, minimalista, mégis otthonos kialakítású, amit a visszafogott színvilág és a sok párna tesz még barátságosabbá!

A Diphano bútorok magas funkcionalitása, klasszikus vonalvezetése és egyszerű eleganciája minden terasznak vagy kertnek jól állnak, így könnyű őket a már kialakított térbe, esetleg már meglévő bútokkal összepárosítani! A Switch Fabric szett tartósságáról a strapabíró, porszórt alumínium váz gondoskodik, míg a kényelemről a puha szivacsok és a kellemes tapintású fedőszövetek gondoskodnak. A szövet, a fém és a teak fa elemek izgalmas kombinációja minden alapanyag erősségeit kihasználva teszi az ülőgarnitúrát szerethető, örök darabbá!

A Switch Fabric ülőgarnitúrát választva nem kell korlátoznod a kint töltött időt, hiszen a bútor a nappalik kényelmét kínálja, csak a teraszon! A karbantartást nem különösebben igényel, mégis állja az eső és a napsütés kíméletlen rohamait. Mind a vázat, mind a szövetet hosszú távra tervezték, hogy gondtalanul élvezhesd a kertedet évszaktól függetlenül!

Ha szeretnél többet megtudni a színtartó, könnyen kezelhető, elegáns és otthonos kültéri bútorról, akkor kattints ide vagy látogass el a bemutatótermek egyikébe, ahol személyesen is kipróbálhatod az időtálló, otthonos eleganciát kínáló ülőgarnitúrát!