Mennyei kényeztetés saját kertjében

A kor előrehaladtával egyre sűrűbbé válnak a rossz reggelek és a hosszú napok, amikor csak a hazaérkezés és a pihenés gondolata ad még egy kis energiát. Milyen jó lenne, ha egy személyes mennyország és egy  relaxáló masszázs várna ilyenkor, hogy újjá varázsolja a megfáradt tagokat! Nem kell, hogy ez álom maradjon!


A Caldera Spas masszázsmedence gyártó Paradise sorozata elhozhatja önnek is saját bejáratú mennyországát! Az első osztályú minőségű, megjelenésében és technológiájában is iránymutató medence család olyan professzionális kényeztetést nyújt, amiről álmodni is nehéz.

Hangulatos belső világítás több színben, hogy színterápiával pihenhessen. Állítható jet erősség. Vezeték nélküli audiorendszer. Na és azok a jetek! A medencék lelkét jelentő hidromasszázs nem szerénykedik, a Kauai 31, a Martinique 34, a Salina 40, míg a Makena nem kevesebb, mint 46 befúvóval kényezteti a test egészét.

Ráadásul nem egyfajta jetekről, hanem változatos kiosztású és hatású jetekről van szó. Van, ami pulzál és van ami körkörösen fújja a vizet, így érdemes a tágas medencékben időnként helyet változtatni, hogy mindig új és új testrészeket lazítsanak el szakértő befúvók. 20 perc után tényleg a mennyekben, puha felhőkön lebegve érzi majd magát!