Mi legyen a masszázsmedencével költözéskor?

Költözéskor a nagy és/vagy beépített bútorok sorsa mindig kérdéses. Lesz elég hely az új helyen? Hogyan illik majd bele a régi az újba? Ugyanez a helyzet a masszázsmedencével is vagy mégsem?


A kültérre telepített masszázsmedencék általában nincsenek teljesen beépítve, így igény esetén, mozgathatóak. A nagy, stabil alapot kívánó jakuzziknak ugyanakkor fontos az új helyen is egy hasonlóan méretes, egyenes és szilárd felületet biztosítani. Ezért már a vásárlás előtt érdemes célirányosan keresni. Házat és jakuzzit is!

A jakuzzik egyre szélesedő választékában van olyan, ami szinte minden környezetbe könnyedén letehető, így nem kell alapozással és elektronika kiépítésével bajlódni. A Softub medencék könnyűek (víz nélküli súlyuk 50 kg körüli) és egyszerű konnektoron kívül csak egy kerti csapra van szükségük, hogy könnyen menjen a feltöltés.

Nem kell beton vagy kövezett alap, egy erkélyen is ugyanolyan jól megfér, mint a füves gyepen. A medence mellé vásárolható kiegészítőkkel pedig az új helyen is egyszerűen személyre szabható a medence, anélkül, hogy a környezetet kellene hozzá alakítani.