Úszó kínálótálca vizes kalandokhoz

Ha nyár, akkor vizes kalandok. Bár nem mindenki rajong egyformán a vízért, kevés olyan családot találni, ahol nincs legalább egy vízimádó, aki legszívesebben ki sem jönne a medencéből. Nekik és a kényelem megszállottjainak készült a Spa Bar.


Ez a felfújható, vízen lebegő tálca tökéletes a hosszúra nyúló pancsolásokhoz és késő esti, beszélgetés fürdőzésekhez. Medencébe, jakuzziba egyaránt megállja a helyét, hiszen teljesen megpakolva is vígan és kiegyensúlyozottan lebeg a felszínen. De akkor sincs gond, ha nagyobb stabilitásra vágynál, feltöltheted vízzel is a kiegészítőt és felültetheted a medence szélére.

A könnyebb fogás érdekében fogantyúval is felszerelték a tálcát, amiben több kisebb rekesz található, hogy az étel és az ital is stabilan üljön benne és ne dőljön fel egy hevesebb vízmozgástól. Nem kell attól tartani, hogy a nyitott üdítő vagy a behűtött sör kilötyögne, hiszen az italtartó pont ezt akadályozza. A Spa Bar nagyobb rekeszeibe szendvicsek, fagyi kelyhek és gyümölcstálak is elférnek, hogy minden földi jó ott legyen a kezed ügyében fürdéskor is.