Milyen a jó jakuzzi masszázshoz?

Egy jakuzziban a meleg víz és a masszázsprogramok adják az élményt nagy részét, ezért azt gondolhatnánk, hogy ezekre a területekre koncentrálnak leginkább a gyártók. Ez azonban csak részben van így. Milyen élményre és jetekre számíts, ha a testet ellazító masszázst keresed a jakuzziban?


A jó minőségű, professzionális masszázsmedencékben a befúvók víz és levegő keverékével dolgoznak a jetek. Ezt fújják be a medence térbe, és így egy állítható erősségű és irányú vízsugarat kapunk, ami a test fontos pontjait stimulálja.

Ez az igazi jakuzzis élmény, ami személyre szabható és a testet alaposan átmozgatja, mint egy masszőr erős keze. Ha az izomlazítás, a test átmozgatása és a stresszűzés elsődleges szempont a jakuzzi vásárlásnál, akkor figyelj oda a jetek működésére, kiosztására és típusára is. Nem minden pezsgőfürdő képes ugyanis valódi masszázsélményt kínálni. Amikor a vízhez csak levegőt (de vizet nem) ad a szerkezet, az a látványos bugyogáson kívül nem sokat tud felkínálni. A befúvás ilyenkor erőtlen, nem igazán lehet irányítani és bár kellemes érzés lehet, valódi masszázsként nem igazán értelmezhető. Ha a jakuzzik egészségügyi előnyeit szeretnéd élvezni és a fáradt izmaidat kilazítani, akkor válassz profi masszázsmedencét és tarts ki a víz és levegő keverékét befújó jetek mellett. Lehetőleg több típus is legyen a medencében!

A többféle jet típus azt is jelenti, hogy különféle problémákra kínál gyógymódot a medence. A változatos masszázsprogramokból pedig a család minden tagja megtalálja a számára éppen ideális kombinációt. A nagyobb jetkínálat tehát több lehetőséget rejt magában, amiért jövőbeni éned biztosan hálás lesz, hiszen a masszázsprogramokat is érdemes mindig az aktuális élethelyzethez, fizikai állapothoz igazítani.

Ha tehát a pihenés mellett, tested karbantartására és izmaid erősítésére, esetleg fájdalomcsillapításra is használnád a jakuzzid, akkor bízd magad a Caldera Spas több évtizedes szakértelmére! A cég Utópia sorozata most megújult külsővel várja, hogy elkápráztasson és magasabb szintre emelje az otthoni wellnessed.

Nagy család vagy baráti társaság esetén a személyes Geneva-ra érdemes egy pillantást vetned. Ez a nagyobb modell 55 befúvóval rendelkezik, amelyek más-más konstrukcióban találhatóak minden ülésnél és fekhelynél. Így nincs két hely, ahol egyforma élmény várna a medencében. A két Euphoria jet erős és mély masszázst nyújt a combok és vádlik területének. A 2 OrbiSsage jet izgalmas és körkörös vízsugárral lazítja az izmokat, míg a 2 Euro-Pulse, ahogy neve is sejteti, pulzáló hatást kínál. Emellett ott vannak az állítható irányú precíziós jetek, hogy biztosan a megfelelő pontokat masszírozza a jakuzzi! 

A Geneva egy igazi mester, amikor a masszázsról van szó, de a hangulatteremtésben is rendkívül erős. A jetek mellett ugyanis egy látványos vízesést valamint LED-es világítást és fényterápiát is kínál, hogy még teljesebb legyen a kikapcsolódásod!

Ha szeretnéd személyesen is kipróbálni a Caldera Spas medencéit, akkor látogass el Ürömre, a SpaTrend bemutatótermébe és szakértők segítségével ismerheted meg a világ legjobb és legkeresettebb jakuzzijait!