Milyen, amikor a világ legcsendesebb medencéje duruzsol otthonában?

Kerek formája azonnal megnyerővé és már-már hívogatóvá teszi a különleges koncepció alapján megalkotott jakuzzit, Ráadásul az ún. Whisper technológiának köszönhetően, a Softub igazoltan a világ legcsendesebb medencéje.


Ha olyan jakuzzira vágyik, aminek szállítása és az év során kül-és beltéri elhelyezésének váltogatása sem okoz fejtörést, azonban a masszázs élményéről sem szeretne lemondani, az amerikai innováció tökéletes választás!

A rugalmas anyagból készült masszázsmedence teraszon, de akár hajón is beépíthető – a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt. A Leathertex külső borítás védelmet biztosít az időjárási viszontagságok ellen: legyen szó tűző napsütésről, vagy épp fagyos téli napokról, a Softub medencék színe nem fakul, kiegyensúlyozott teljesítményük pedig az év minden napján maximális kikapcsolódást kínál.

Ha ön is régóta vágyik arra, hogy saját otthonában tapasztalhassa meg a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásait, kattintson a weboldalra, vagy látogasson el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe, ahol szakembereinktől kaphat választ kérdéseire!

Címkék:

softub