Karbantartási tippek a masszázsmedence épségének megőrzésére

A legtöbb esetben egy szimpla alkatrész cseréje is megoldást jelent. Ne feledjük azonban, hogy a komolyabb üzemzavart okozó kellemetlenségek nem fognak idővel maguktól helyreállni.


Ha bármilyen rendellenességet észlel masszázsmedencéje működésében, forduljon forgalmazójához, hogy szakemberek segítségével derüljön fény a fennakadás okára. Az amerikai Hot Spring masszázsmedencéket hosszú éveken át tartó, problémamentes használatra tervezték.

A precíz tervezői munkának és a magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően, ezek a wellness berendezések a legapróbb részletig a prémium felhasználó élmény megteremtésére, s annak megőrzésére fókuszálnak.

Exkluzív MOTO-MASSAGE® DX

A Hot Spring teljes mértékben forradalmasította az iparágat ezekkel a különleges kialakítású befúvókkal, amik fel-le mozgásukkal, vízesésként kényeztetik hátát.

Kivételes szűrőrendszer

A Tri-X szűrőrendszer—a Highlife egyedi 30 négyzetméteres felületen működő, rendkívül hatékony szűrőrendszere igazodik a befúvók erősségéhez, így a víz 100%-a áthalad a szűrőkön. A Tru-X filterek ráadásul akár mosogatógépben is tisztíthatóak.

Energiatakarékos

A többrétegű szigetelés garantálja, hogy a hőmérséklet és a vízmennyiség teljes megőrzését az energiatakarékos működés jegyében.

Ha ön is szeretné jobban megismerni az élvonalbeli Hot Spring masszázsmedencék funkcióinak széles tárházát, vagy a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásairól tájékozódna, látogasson el személyesen a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe, ahol szakemberektől kaphat választ kérdéseire!