Milyen jakuzzi márkát válassz?

Amikor megszületett a döntés, hogy a minőségi szabadidő és a család egészsége kedvéért beruháztok egy masszázsmedencébe, akkor jön még csak a vásárlás neheze. El kell dönteni, hogy milyen jakuzzi mellett teszitek le a voksotokat! Egy akár évtizedekig is használható wellness eszköznél nagyon is számít a minőség. De vajon a márka is?


Ma már nagyon széles a minőségi jakuzzik kínálata, ami egyrészről szerencsés, hiszen bőven van miből válogatni, ugyanakkor meg is nehezíti a tökéletes modell kiválasztását! A kicsi, a nagy, a kerek, a háromszög, a fekvőhelyes, a szökőkutas és a különleges masszázsokat kínáló jakuzzik között még akkor sem könnyű eligazodni, ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged. Ezért első lépésben érdemes felkeresni egy jakuzzit forgalmazó boltot (akár online is). A szakemberek olyan szempontokkal ismertetnek meg vagy éppen olyan fontos kérdéseket tesznek fel, amelyekkel egyedül nem boldogulnál. Első jakuzzi vásárlása esetén mindenképpen érdemes kikérni szakértők és jakuzzi tulajdonosok véleményét is, akik nemcsak a csillogó külcsínre koncentrálnak, de a mindennapi használat során felmerülő hasznos apróságokkal is tisztában vannak!

A személyes vélemények és tapasztalatok mellett, bátran fordul az internet népéhez is, és olvasd el az értékeléseket az adott modellekről, márkáról vagy magáról a forgalmazó cégről. Ezek a valódi vásárlói tapasztaltok első kézből származó információval látnak el, és felkészítenek a vásárlás és a medence telepítésének folyamatára.

A legértékesebb vélemények a garantáltan elfogulatlan vélemények, amilyeneket a masszázsmedencékről is találhatsz a spasearch.org oldalon. Ez a független oldal medencéket, kiegészítőket, márkákat és viszont eladókat is folyamatosan értékel és saját díjakat is oszt a legkiválóbb minőséget kínálók számára!

Egy-egy konkrét kérdéssel vagy problémával kapcsolatban fórumokon is körbe kérdezhetsz. Egy jól megfogalmazott, konkrét kérdésre nagy eséllyel tényeken alapuló válasz érkezik, és a válaszoló személyes érzései helyett, hasznos tanáccsal, tanácsokkal gazdagodsz majd. Angolul beszélők számára a What's The Best Hot Tub? tökéletes kiinduló pont, mert az oldalon rengeteg jakuzzi tulajdonossal léphetsz kapcsolatba, akik szívesen válaszolnak technikai kérdésekre.

Ha még ezek után is bizonytalan vagy, akkor csak a medencék helyett tekints a gyártóra! A több évtizedes tapasztalat, a piacvezető szerep és a megbízható minőség olyan indikátorok, amelyekre érdemes figyelni. Ilyen például az 1976 óta jakuzzikat gyártó HotSpring, ami folyamatos fejlesztésekkel halad mindig a piac előtt és a masszázsélmény mellett a technikai újításra, a költséghatékony működésre és a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet. Ha tehát a márka mögött nagy tapasztalat (kiterjedt garancia) és elkötelezett vásárlóréteg van, akkor nagyon is érdemes ezt is figyelembe venni masszázsmedence vásárláskor.