Jakuzzival a kiegyensúlyozott mindennapokért

Az új év első napja az újrakezdés reménységét és egy jobb, egészségesebb és kiegyensúlyozottabb év ígéretét hordozza magával. Hogy idén tényleg elérd az áhított célt, maradj optimista, tervezz előre és tűzz ki reális célokat. Mondjuk hogyan segíthet ebben a masszázsmedence!


Az új évi fogadalmak valahogy sosem mennek ki a divatból, de rendjén van ez így. Az új év kezdete lehet az a löket, ami hozzásegíthet vágyott céljaid eléréséhez, ha kellő körültekintéssel vágsz bele a dologba. Fontos, hogy konkrét célt tűzz ki magad elé. Ne csak egy általános elvárást, hanem kézzel fogható eredményeket akarj elérni. A többet pihenek helyett, legyen ezentúl 30 perc, amit magadra szánsz. Ne több családi időd akarj, hanem szervezz heti egy mozis/beszélgetős/játszós estét szeretteiddel. 

A konkrét terveket könnyebb betartani és nyomon követni, így biztosabb lesz a siker.

Akkor se keseredj el, ha egy-egy alkalommal valami közbe jön, és nem tudod végrehajtani a tervet. Ettől még nem dől össze a világ. Csak újra fel kell venned a következő héten a fonalat. Itt rontják el a legtöbben, mert egy apró kudarc után sokan feladják, pedig egy kihagyott alkalommal a hátad mögött is lehet szép eredményeket elérni hosszú távon.

A pozitív szokások kialakításában ma már rengeteg alkalmazás, videó és tippeket soroló cikkek állnak rendelkezésedre. Ilyen segítő eszköz a masszázsmedence is, ami sokat segít egy kiegyensúlyozottabb életvitel kialakításában. Hogyan?

Egy nehéz nap, egy terhelt időszak után nehéz megőrizni a motiváltságot, de a reggeli jakuzzizás olyan pluszt ad a napindításhoz, ami energiával tölt fel, csökkenti a stresszt és a kellemes masszázs közben van időd átértékelni a helyzetet, terveket készíteni és erőt gyűjteni a folytatáshoz.

Segít aktívnak maradni a téli időszakban is, és a meleg vízben az edzésben megfáradt izmokat is pihentetheted, hogy jobban essen a sport. Az év eleji edzési kedvet nagyon el tudja rontani az izomláz, amit kezelhetsz a hidromasszázzsal. Építsd be a pezsgőfürdőzést az edzési tervbe, és így garantáltan meglesz a dedikált idő a pihenésre és a regenerálódásra!

A családdal közös fürdőzés javítja a kapcsolatokat, segít egymásra hangolódni. Ez a kütyük nélküli környezet javítja az együtt töltött idő minőségét, miközben a testetek is feltöltődik.

A nap végi masszázsmedence használat segít kiengedni az egész napos feszültséget. A folyamatosan információ befogadás helyett, zavartalanul magadra és a gondolataidra koncentrálhatsz. Közben a tested pihen és felkészül az alvásra. Már 20 perces esti jakuzzizás is gyorsabb és mélyebb alvást tesz lehetővé, hogy reggelre maximálisan kipihenhesd magad!

Próbáld ki, és saját bőrödön tapasztalod majd a jakuzzi jótékony erejét. Motiváltabb, kipihentebb és kiegyensúlyozottabb lesz a rendszeres masszázsmedence használat mellett. Legyen 2023 az egészség és minőségi időtöltés éve!

Ha még nincs jakuzzid, akkor gyere el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe és szakértők segítenek kiválasztani a hozzád és életmódodhoz leginkább illő modellt!