Milyen jakuzzi illik a kertedhez?

Itthon is egyre nagyobb választékban érhetőek el a minőségi masszázsmedencék, amelyek kiváló hőtartással, változatos masszázsprogramokkal és hívogató külsővel rendelkeznek. Vajon melyik illik leginkább a te külteredhez?


A jakuzzik széles választékából gyakran nem könnyű kiválasztani azt a darabot, ami majd évekig elkísér és minőségi kikapcsolódássá változtatja a kint töltött szabadidőd. Van kerek, négyszögletes, puha falú, kőhatású és még folytathatnánk a sort, mint, ahogy Gombóc Artúr a csokival. Ebben a bőségben nem könnyű eligazodni, pedig az esztétikus kültér nagyban hozzájárul az ott töltött idő nagyságához.

Ha a szemnek is kellemes a látvány, akkor több időt töltesz majd kint a friss levegőn, ami az egészségednek is jót tesz. Mit válassz tehát?

Modern kialakítású környezetbe az esztétikus, némileg futurisztikus hatású Caldera Spas  és HotSpring medencékkel nem hibázhatsz. Letisztult megjelenésük, okosan elrejtett külső fényeik a BMW dizájncsapatot dicsérik és kihangsúlyozzák a kertek, teraszok eleganciáját.

Rusztikusabb környezetbe a FreeFlow medencék kőhatású burkolatai illenek szuperül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy gránit tömbből faragtál volna őket. Ez nem is áll túl messze az igazságtól, mert egy szinte elpusztíthatatlan gránitőrleményből öntik a héjakat, amelyek természetes hatása magáért beszél. Zöld növényzetben gazdag kertben kifejezetten jól mutatnak.

Kisebb teraszokon és meghitt sarkokban a Softub masszázsmedencék mutatnak jól. A puha falú, kör alakú jakuzzik belesimulnak a környezetbe és otthonos, romantikus hangulatot árasztanak.

Bármelyiket is választod végül, a minőség mellett teszed le a voksodat, hiszen ezek a medencék kiváló hőtartással, remek szűrőberendezésekkel és teljes masszázsélményt kínáló programokkal várnak. Egész évben!