Romantikus kerti bútor páros kikapcsolódáshoz

A tél még csak most kezdte megmutatni erejét, de hamarosan már itt is a Valentin nap vagyis a szerelmesek ünnepe. Lepd meg magad és kedvesedet egy olyan kerti bútorral, ami tökéletes lesz romantikus összebújáshoz.


Az Eye Catcher egy polyrattanból készített, kupolás fedett ágy, ami a két oldalán nyitott, így kellően szellős, de az elhúzható függönyöknek hála kizárhatod a világot, ha úgy akarod. A Domus Ventures bútorcsalád eme darabja az elvonulást és a kerti pihenést célozza, hogy legyen hova elmenekülni a nehézségek elől.

A hagymakupolákat idéző kialakítása keleties jelleget kölcsönöz a két fő számára is ideális bútornak, ami mintha egy háremből került volna át a kertedbe. A lenge függönyök, a puha párnák és a tartós, de természetes hatású borítás összhatása egy örök darabot hozott létre, amely remekül mutat a buja kertben és a medence melletti teraszon is.

Az Eye Catcher kárpitozásánál ugyanis olyan anyagot használtak, amit a jachtoknál szoktak, ezért kivételesen jól bírja a nedvességet. Medence, jakuzzi mellé tehát kifejezetten ajánlható.

Ha szeretnék kihozni a maximumot az otthonodból és most keresed az elvonuláshoz és romantikus beszélgetésekhez ideális kerti környezetet, gondolj a Domus Ventures bútorcsaládra és az Eye Catcher meghittségére!