Kerti menedék a forrósság elől minőségi napernyővel

A nyári hőhullámok nem ismeretlenek senki előtt, de az előrejelzések szerint évről-évre egyre nagyobb hőségre kell számítanunk. Ezért lassan elengedhetetlen egy hűvös szentély a kertben, ahol még a kánikula alatt is megpihenhetsz.


Eljött az az idő, amikor télen a hideg, nyáron a hőség miatt kell bezárkóznunk? Szerencsére árnyas fákkal és egy jó napernyővel létrehozhatsz egy hűs menedéket a kertedben vagy teraszodon, ahol megpihenhetsz. Egy árnyékot adó fa sajnos nem nő egyik napról a másikra a kertben, de a minőségi és nagy területet lefedő árnyékolót nagyon is egyszerű beszerezni.

A Jardinico igényes napernyői stabilak erős alumínium vázuknak köszönhetően, rendkívül jól bírják az erős szelet. ráadásul egyszerű velük bánni: könnyen nyithatóak, zárhatóak és forgathatóak!

A Marbella Plus egy oldalkaros, 3x3 méteres masszív árnyékoló stabil tartással és nagy területtel, ami alá egy ülőgarnitúra vagy egy egész étkező szett is befér. Billentheted a vásznat, állíthatod a magasságát és szabadon fogathatod, hogy mindig legyen egy hűs pont a kertben.

A Caracter egy kisebb, de személyre szabható árnyékoló. Az ernyő és az oszlop színét is nagy kínálatból választhatod ki, hogy biztosan illeszkedjen otthonod többi bútorához a napernyőd. A vászon anyaga egy különleges eljárással készített, úgynevezett Sunbrella Plus Marine szövet. Ezekre jellemző, hogy a szövet színe a fonal belsejébe van zárva, így erős napkitettség után sem fakul és mivel víz- és foltlepergető is, így a karbantartása is minimális munkát jelent.

Ha egy tartós, szép színű, klasszikus vonalú és nagy árnyékterülettel rendelkező napernyőt keresel, akkor az exkluzív minőségű, belga Jardinico darabjaira hosszú évekig számíthatsz!