Minőségi poharak törhetetlen anyagból

Azt, hogy az üvegpoharakon kívül is van élet, már rég óta tudjuk. Léteznek papír, műanyag és újabban már bambusz poharak is, amelyek használata esetén nem kell tartanunk az üvegszilánkoktól. De mi legyen akkor, ha az üveg eleganciáját nem szeretnénk beáldozni a biztonságért?


Ma már erre is van lehetőség a Happy Selection minőségi poharainak köszönhetően, amelyen úgy néznek is, olyan a tapintásuk, mint egy üvegpohárnak, de nem hordják magukon annak törékenységét. A rengeteg formában, színben és típusban érkező poharak egy erős műanyagból készülnek (ezért nem is bírják a magas hőfokot a mosogatógépben), amelyek nem csorbulnak, repednek és törnek olyan könnyedén, mint üveg társaik.

Gyerekek és bizonytalan kezű felnőttek mellé ideális. Kerti partikon, hétvégi házakba és medencés összejöveteleken nagy előnye, hogy a kézből kicsúszva, kőre esve, másnak ütve sem sérül a pohár. Biztonságos, nem termel felesleges szemetet az eldobható változatokhoz képes, hiszen többször felhasználható és hatásában hozza az üvegpoharak eleganciáját.