Védje bútorait a kiömlő folyadékok ellen

Az intenzív használat nyomai előbb-utóbb meglátszódnak a kültéri és beltéri bútorainkon egyaránt. Nem kell azonban védtelenül tűrnünk a por, a kopás és a kiömlő folyadékok támadását, védekezhetünk ellenük. Hogyan?


A kültéri bútoroknak rengeteg kihívással kell szembe nézniük. Elég csak az utóbbi napok időjárására gondolni: napsütés, zápor, köd és pára. A légköri viszonyokkal szemben a szabadba tervezett általában jobban teljesítenek, de ha igazán biztosra akarsz menni, hogy kedvenc bútorodról szó szerint lepereg az eső és a kosz, akkor nézz körül Softcare bútorápolói között. A kültéri és beltéri bútorok ápolására és védelmére specializálódott termékcsalád között található egy bútorszövet védő, ami a fa és műanyag bútorok mellett, a szövetek tartósságát is növeli. Az alapvetően kültéri kanapékhoz és puffokhoz fejlesztet védőanyag egy 500 ml-es kiszerelésű, szórófejes flakonban érkezik, ennek köszönhetően a felvitele gyerekjáték.

Mivel kültérre fejlesztették, így véd a napfény, az eső, a por, a rovarok és a kopás ellen is, ugyanolyan hatásfokkal kint, mint a lakáson belül. Nagy előnye, hogy az anyag megszáradása után egyáltalán nem érződik a "védőpajzs aktiválása", a kanapé színe és puhasága cseppet sem változik. Nem hagy kellemetlen érzetet vagy szagot a szer, így szinte észre sem veszi majd, hogy ott van.

Védje meg szeretett bútorait a kiömlő kávé vagy a leeső falatok foltjaitól és élvezze sokáig azokat változatlan minőségben a kültéri bútorszövet protektornak köszönhetően!