Négy különleges napozóágy a nyárra

A változékony időjárás mellett is érezhető, hogy egyre melegszik az idő, és hamarosan itt a nyár, a forróság és kültéri kikapcsolódások igazi időszaka. Összeállításunkban, ezért négy olyan napozóágyat mutatunk be, amely minden kertnek és terasznak a becsületére válna, és minden tulajdonos kényelmesen megpihenhet rajtuk, amikor kikapcsolódásra és természetközelségre vágyik.


Paradiso nagy kanapé

A polyrattan alapokkal rendelkező kényelmes kanapé több, mint egyszerű napozóágy. Rendhagyó ovális formája nemcsak tetszetős, de a kiegészítő párnákkal egy többszemélyes kanapéként is ugyanúgy használható, mint egyszemélyes napágyként. Vízhatlan elemei lehetővé teszik, hogy egész nyáron át kint maradjon a nyílt terepen, amit a lehajtható árnyékolója is támogat. Az árnyékoló könnyen fel- és lehajtható, így napozáshoz tökéletes, de ha a túl erős déli napsütés elől elvonulnál egy kicsit, akkor sem kell helyet változtatnod, elég felhúzni az árnyékolót és máris biztonságban vagy az erős napsugaraktól.

Byron napozóágy

A Byron napozóágy már a klasszikusabb formavezetést követi. Egy nagyobb bútorcsalád tagjaként szettben is megvásárolható, hogy megőrizhesd a kerted egységes arculatát, de önmagában is megállja a helyét. Vízhatlan huzata révén víz, medence mellé ideális, és mivel a háttámlája állítható, így kényelmi szempontokból sem lehet rá panasz. A vastag szivacs pihentető fekvést kínál, hosszabb távon is.

Caribbean napozóágy

Alumínium váz, polyrattan és yachtoknál alkalmazott vízhatlan vászon teszi tartóssá és elnyűhetetlenné ezt az ugyancsak állítható háttámlával rendelkező napozóágyat. Vastag párnája kényelmet és luxust sugároz, míg az alsó, tárolásra alkalmas rekesz a praktikusság szimbóluma. Napozás után ide kerülhetnek a párnák, újságok és törülközők, hogy minden egy helyen várja a következő napozáskor a gazdáját. 

Bellano napozóágy

A Bellano napozója azoknak készült, akik szeretnek nagyobb helyen vagy másokkal együtt pihenni. A kétszemélyes kanapé háttámlája külön-külön is állítható, így nem kell másokhoz igazodnod igényeiddel. Stabil kialakítás, polyratttan tartósság és puha, vízhatlan szivacs jellemzi ezt a napozóágyat, amihez egy felhajtható árnyékoló is tartozik, hogy a fej árnyékba lehessen a tűző nap elől.

Ha szeretnél még több különleges bútorral megismerkedni, csatlakozz az idei (május 11-16.) SpaTrend Expóhoz online és válaszd ki a kedvencedet!