Hatékony, de mégis környezetbarát vízkezelés? Bemutatjuk az AquaFinesse termékeket!

Sok érdeklődőt az tart vissza a masszázsmedence vásárlástól, hogy bonyolultnak és időigényesnek gondolja a mindennapos vízkezeléssel kapcsolatos feladatokat. Ez csak akkor igaz, ha elavult vízkezelő rendszert és nem megfelelő vegyszereket választ. Az AquaFinesse-szel heti pár perc munkával kristálytiszta lesz a medencevíz!


A legmodernebb medencetisztító berendezések ma már jócskán megkönnyítik a jakuzzik körüli munkálatokat, de a tökéletes víztisztaság érdekében még van teendő. A vízminőség szinten tartását segítik elő az AquaFinesse termékek, amelyeket kifejezetten masszázsmedencékhez fejlesztettek. Az AquaFinesse termékek nem csak megtisztítják a vizet, de megakadályozzák a baktériumok újbóli elszaporodását is:

  1. Tisztít

A szabadalmaztatott AquaFinesse formula olyan úttörő, bevált technológiát alkalmaz, amely a masszázsmedence vizében lévő baktériumok ( biofilm ) élő környezetét kezeli, és így drámaian csökkenti a baktériumok számát. Ez azt jelenti, hogy többé nincs szükség nagy több különböző fertőtlenítőszerre, melyet nagy mennyiségben kell a medencevízhez adni. Egy kevés AquaFinesse bőven elég.

  1. Véd

Miután a biofilmet leoldotta a felületekről, az AquaFinesse formula egy vékony védőréteget hagy maga után, amely megakadályozza a baktériumok újbóli elszaporodását. Az AquaFinesse környezetbarát, biztonságos és kíméletes a bőréhez.

Az AquaFinesse használata egyszerű és gyors, így Önnek és családjának több ideje marad a masszázsmedence élvezetére. Heti egyszeri kezelés, ennyi az egész! A pH-érték, a lúgosság és a fertőtlenítőszer kiegyensúlyozása a legtöbb ember számára ijesztő feladat. Az AquaFinesse vízkezelő termékek leegyszerűsítik a víz karbantartását, értékes időt takarítva meg Önnek.

A masszázsmedence vízminősége kiemelkedően fontos. Nem csak higiéniai és biztonsági okokból, hanem azért is, mert a megfelelő vízkezelés meghosszabbítja a jakuzzi élettartamát. Az AquaFinesse vízkezelés olyan úttörő, bevált technológiát alkalmaz, amely a medence vizében lévő baktériumokat körülvevő életteret kezeli, ezáltal hatékonyan csökkenti a baktériumok számát. Használja az AquaFinesse-t hetente egyszer, és élvezze a tiszta, kristálytiszta vizet, miközben megakadályozza a baktériumok újbóli elszaporodását a medencében. Az AquaFinesse környezetbarát, biztonságos és kíméletes a bőréhez – gyermekek számára is egészségre ártalmatlan, biztonságos megoldás. A termékek kellemes illata pedig a francia vidéken termesztett bio levendulából származik. 

Tekintse meg az AquaFinesse termékeit és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb termékeket!