Minőségi kültéri bútor a Domus Ventures-től

A kültérre szánt minőségi bútorok gyártói nemcsak az anyaghasználatra, hanem a kényelmes és időtálló dizájnra is rengeteg figyelmet fordítanak. Ebben rejlik az egyik legprominensebb bútorgyártó, a Domus Ventures titka is. A már pillantásra is könnyen felismerhető az első osztályú anyagokban valamint az elegáns és kényelmes formavilág ötvözésében. 


A  már itthon is széles választékkal elérhető Domus Ventures kültérre és beltérre is gyárt időtálló és időjárásálló bútorokat. A mindig új utakat, új megoldásokat kutató cégnél az egyedi megjelenés kiemelten fontos. Nemzetközi tervezőkkel együtt működve keresik az ízléses, egyszerű, de mégis hatásos formákat. Modern, de ezzel együtt is otthonos érzést keltő bútorai és kiegészítői a világ minden szegletébe elviszik a kényelmet és professzionalitást. Emellett egyedi tervezésű kreációkat és professzionális ügyfélszolgálatot kínálnak a vásárlóknak.

Ezzel a profizmussal találkozhatsz te is a SpaTrendnél, akik a Domus Ventures minőségi termékeiből napozókkal, étkezőkkel, ülőgarnitúrákkal és különleges hangulatú kanapékkal szolgálnak kerted berendezéséhez.

A Domus Ventures nagyméretű, kényelmes kerti bútorai maximálisan időjárásállóak, így akár egész évben a kültéren hagyhatod őket. A kétféle anyagból (polyrattan, vászon) készített kontrasztos, de éppen ezért izgalmas darabok minden eleme jól bírja az esőt és a napfényt. A fonott hatású polyrattan természetes megjelenése jól illik a kertbe, de már maga mögött hagyta a fa rattan bútorok sérülékenységét. A bútorok megnyerő összképét egy puha, de tartós szintetikus bőrszövet egészíti ki, a MarinaPLUS, amit jachtok kárpitozásához is használnak.

A bútorok lekerekített formavilága barátságos, modern és letisztult hatást kelt. Vékony lábai könnyedséget, míg az anyagválasztás természetes bájt kölcsönöz a székeknek, foteleknek és kanapéknak. A hagyományos darabok mellett pedig izgalmas kiegészítőket is kínál a Domus Ventures, ami feldobja még a legegyszerűbb teraszt is.

A Bliss bárasztal a kerti partik tökéletes főszereplője lesz üveghűtő rekeszével, az Eye Catcher nyitott, hagymakupolás kanapéja az elvonulás ideális helyszíne függönyeivel, de a lehajtható árnyékolóval rendelkező, kör alakú Cardiff kanapé is igazi központi elem lesz a teraszon, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül!

A Domus Ventures minőségi és hangulatos kerti bútorai egyedi színt és kényelmet visznek majd a külteredbe, amit folyamatosan használhatsz tavasztól őszig! Nézz körül a cég kínálatában!