Tippek a masszázsmedence kizöldítésére hogyan

Aggasztja a sok kemikália, amelyeket a medencédbe tölt a tisztaságának megőrzéséért? Akkor adunk pár tanácsot, hogyan csökkentse ezek mennyiségét úgy, hogy a vízminőség se romoljon.


Szűrés

Rendszeres medencehasználatnál a szűrőt minden nap ajánlott bekapcsolni, de ha csökkenteni szeretné a tisztítószerek mennyiségét, akkor futtassa hosszabb ideig. Akár háromszorosára is növelheti a szűrő munkaidejét, hogy ereje szétszakíthassa a víz színén úszó koszréteget és teljesen megszűrje a vizet. Emiatt gyakrabb tisztításra és legalább évenkénti egyszeri cserére kell számítani, de a víz tiszta marad.

Szűrt víz

A víztisztaságért azzal is tehet, ha a medencébe csak szűrt vizet tölt. Önmagában a csapvíz nem a legjobb megoldás a benne lévő ásványi anyagok, a klórszármazékok és egyéb adalékanyagok miatt. Használjon egy előszűrőt, ami még azelőtt tisztít a vízen, hogy az tényleg belekerülne a medencébe.

Zuhany

Ha a víz már tiszta, akkor járuljon hozzá ennek megőrzéséhez, hogy nem visz be több szennyeződést, mint feltétlenül muszáj. Zuhanyozzon minden csobbanás előtt, hogy lemossa magáról a város koszát, a sminket és a testápoló krémeket, amelyek egyébként hamar felborítanák a víz kémiai egyensúlyát.