Ezért éri meg saját jakuzzit venni

A masszázsmedence vásárlás anyagi és logisztikai áldozatot is követel, de a befektetett erőforrásokért cserébe olyan pluszokat ad az életedhez, mely alapvetően reformálja meg a szabadidőd eltöltését. Javítja az egészséget és az állóképességet, segít a minőségi alvás elérésében és csökkenti a stresszt!


Erősíti a családi kapcsolatokat

Egy jól kialakított, esetleg szórakoztató rendszerekkel is felszerelt masszázsmedence egyedül is maximálisan élvezhető, de társasággal még jobban kihasználhatóak a különleges kiegészítői. A látványelemként sem utolsó szökőkutak, a színes (és változtatható színekkel operáló) világítás és az audiorendszer a hét minden napján parti hangulatot visz a kertbe. A családdal együtt töltött minőségi idő élvezetes és észrevétlen módon növelhető a medence segítségével. Ide senki nem hozza a mobilját, tabletjét, minden az egymásra figyelésről és a beszélgetésről szól. A melegben könnyebben oldódnak a gátlások és egy lazító masszázs közben, nehezebb morcosan hallgatni. A baráti és családi kapcsolatoknak is jót tesz majd a rendszeres közös jakuzzizás!

Jó hatással van az egészségre

Pozitív élettani hatásainak köszönhetően a medence a család minden tagjának segíthet az egészségmegőrzésben és -fejlesztésben. A fiatal sportolók bemelegítéshez vagy nyújtáshoz használhatják, az idősebbek fájó ízületeiket kényeztethetik, a keményen dolgozók pedig a merev izmok lazításáért és a stressz csökkentésért fordulhatnak a forró vizes hidromasszázs nyugtató erejéhez.

A meleg víz javítja a vérkeringést, a víz felhajtó ereje leveszi a terhelést az ízületekről és a víz szövetekre gyakorolt nyomása, a másik két hatással együtt segít a műtétek utáni rehabilitációban is. Lázasan vagy nyílt sebbel tilos a jakuzzit használni, de egy más összezárult műtéti heggel érdemes lassan visszavezetni a meleg vizes terápiát a mindennapokba, a gyorsabb gyógyulás érdekében. A személyre szabott terápiák kidolgozásában, mindig kérd ki az orvos véleményét!

Javítja az életminőséget

Sport mellett, sőt akár ahelyett is hatékonyan alkalmazható a masszázsmedence a mindennapokban a fizikai erőnlét megőrzésében. Igaz wellness eszköz, ami hozzájárul a fizikai és lelki "jól léthez".

A vízi jóga például tökéletes kezdőknek, a mozgást aktívan űzők számára pedig beépíthető az edzéstervbe a medence kínálta masszázs. Így csökkenthető az aktív mozgás során fellépő balesetek, húzódások és izomláz előfordulása. A meleg víz pedig már önmagában is egy kiváló erősítő, hiszen az erek kitágulásával, majd összehúzódásával, maga az érrendszer is folyamatosan edzésben van. A jakuzzizás kellemesen megdolgoztatja az ereket és a szívet, ezért edzés után közvetlenül ne ülj bele. Hagyd, hogy a szervezet előbb megpihenjen és visszaálljon a normális pulzusszám.

A SpaTrend szakértői segítenek kiválasztani az ideális masszázsmedencét és berendezni álmaid wellness teraszát, ahol minden nap megpihenhetsz, feltöltődhetsz és pozitív energiákat szerezhetsz! Látogass el a SpaTrendshopba és válogass a minőségi, modern és minden igényt kielégítő kültéri termékek között!