Tisztítsa meg masszázsmedencéje csőrendszerét is a nyári szezon előtt, hogy hosszabban élvezhesse a kristálytiszta vizet

Ha szeretné a masszázsmedencéjét top formába hozni a nyári szezonra, akkor most jött el az ideje egy alapos tisztításnak. A professzionális tisztítószereket gyártó AquaFinesse a nehezen elérhető csőrendszer takarítására is kifejlesztett egy sikerdíjas megoldást.


A hatékonyság mellett a SpaClean tabletta legnagyobb előnye, hogy használata pofon egyszerű. A magas koncentrációjú tablettát elég behelyezni a szűrőházba, és a lassan oldódó tisztítószerek eljutnak a csőrendszer láthatatlan traktusaiba is, hogy onnan eltávolítsanak minden koszt, akár a több éves lerakódásokat is.

Nem kell maró, a finom mechanikát irritáló készítményeket alkalmaznia, ez a környezetbarát megoldás ugyanolyan hatékony és nem kell hosszú időt áldoznia az alapos takarításra. A szűrés és a vízforgatás bekapcsolásával a hatóanyagok eljutnak a medence egész területére, és a jeteken túl, a csöveket valamint a jakuzzi belsejét is kitakarítja.

Ez után már csak egy vízcserére van szükség, hogy a leoldott szennyeződéseket eltávolítsa a rendszerből. A rendszer kosztalanítása a későbbi szűrőmunkát is segíti és a továbbiakban sem koszolódik olyan mértékben a medence, mint előtte.

Próbálja ki, és meglátja, hogy a nyári szezonban mennyivel egyszerűbbé válik majd a vízkarbantartás.