Többfunkciós élettér a teraszon

Minőségi kerti bútorokkal berendezett kültered nemcsak kényelmet és pihenést hoz majd az életedbe, de annak a biztos tudatát is, hogy a szeszélyes időjárástól nem kell féltened a bútorokat! Újév köszöntő akcióval most 15% kedvezménnyel vásárolhatsz a GardenTrend pazar kínálatából!


Egy igényeidre szabottan berendezett terasszal átalakul az életed is! Válogass a világ legjobb bútorai közül, hogy olyan környezetben pihenhess, dolgozhass és élhess, amely megnyugtató, inspiráló és megbízható!

Ilyen kerti bútorokat és árnyékolókat kínál a GardenTrend, ahol időjárásálló, kényelmes és elegáns termékek várnak nagy választékban.

Közös családi ebédekhez keresel nagy asztalt? Hétvégi lazuláshoz szeretnél a nappalik kényelmét idéző kanapékat? Kerti partikhoz is ideális bárasztallal, székekkel és napozóágyakkal bővítenéd teraszodat vagy az otthoni munkára is alkalmas kávézóasztalt keresel? A GardenTrend oldalán mindezt megtalálod. Időjárásálló kivitelben!

Az azonnal elérhető készlet exkluzív kerti bútorokat és prémium minőséget kínál, a bemutatóteremben pedig inspiráló installációk várják a látogatókat.

A nagy választékban való eligazodásban szakértők segítenek, akik terasz tervezési tanácsadással is szolgálnak, hogy a jövőbeni kültered minden tekintetben megfeleljen igényeidnek.

Az újév köszöntő akció keretében most minden kerti bútort és árnyékolót 15% kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Látogass el személyesen a hozzád legközelebb eső bemutatóterembe (Ürömre, Törökbálintra vagy Nyíregyházára) és próbáld ki személyes is a prémium minőségi kültéri bútorokat!