Kényelmi kiegészítők jakuzzikhoz

Egy profi jakuzzi a kényelem és relaxáló pihenés fellegvára, amely élénkíti a testet és megnyugtatja a lelket. A víz simogatása és a masszázs ereje olyan pozitív folyamatokat indít el a testben, amelyek a fürdés után is érezhetőek maradnak. A test formáját követő ülések, az állítható jetek és a vízesés ezekben a minőségi masszázsmedencékben adott, de vannak olyan extra kiegészítők, amelyekkel még inkább feldobhatod a relaxáló hidromasszázst!


A masszázsmedence már a kezdetektől a luxus megtestesítője, nem is alaptalanul. Az okos szerkezetek, a minőségi alapanyagok és a gondos tervezés eredménye révén a jakuzzi képében egy azonnali és bármikor rendelkezésre álló egészségügyi segítő partnert nyersz. Javítja a hangulatot, a szociális kapcsolatokat és az alvás minőségét. Edzi a szívet és az érrendszert valamint élénkíti az anyagcserét. És persze koránt sem elhanyagolható, hogy egyszerre felemelő és megnyugtató élmény a használata. 

Már a jakuzzizásra készülni is örömteli várakozás. Képzeld el a víz illatát, lágy tapintását és hívogató melegségét. A víz alatti világítás meghitt és rejtelmes hangulata különleges élménnyé formálja a hidromasszázst, amit igényeidnek megfelelően állíthatsz. Ha szeretnéd még tovább emelni az esemény fényét, akkor jöhetnek az alábbi kiegészítők!

Spa Bar

Ez a felfújható úszó tálca a parti jakuzzik és medencék fontos kiegészítője. A fülekkel is rendelkező vastag tálca kisebb és nagyobb rekeszekkel rendelkezik, amelyekben biztonságban foglal helyet az étel, ital, esetleg elektronikai eszköz. Bármit szeretnél a vízben ülve élvezni, de félsz, hogy vizes lesz vagy a víz lesz koszos tőle, tegyél fel erre a tálcára és a medence minden pontján csak egy karnyújtásnyira lesz majd a kívánt tárgy. Nyári partikhoz tehetsz bele jeget és üdítőt, hűtött gyümölcsöt vagy társas játékot, kártyát. 

Egyszerű, de nagyon sokoldalúan használható tálca, ami stabilan ül a vízen. Levegő mellett vízzel is feltöltheted, hogy a jakuzzi szélén is elhelyezhesd.

Spa Booster Seat

Ez a puha ülés magasító bármilyen masszázsmedence ülésébe elhelyezhető. Kényelmes, tapadó korongjai tévén nem mozdul el és nem lebeg a vízen, viszont azonnali magasítást és puha ülést eredményez. Ha túl keménynek találod a medence ülést vagy csak szeretnél magasabban ülni a jobb masszázsélmény kedvéért, akkor ez lesz a te kiegészítőd! A vízzel feltölthető párnát könnyű használni, pazarul bírja a meleg (klóros) vizet és nagyon kényelmes. Ráadásul, ha átülsz egy másik helyre a jakuzzin belül, akkor egy mozdulattal áthelyezheted az új helyre!

Spa Caddy

Az úszótárcához hasonló kiegészítő, annyi különbséggel, hogy ezt fixen a medence oldalára tudod rögzíteni. A tálca lábát a jakuzzihoz fogatva egy stabil, tartós és állandó plusz felületet nyersz, ahol bármit elhelyezhetsz. Mivel a tálca peremmel is rendelkezik, nem kell félned, hogy a vízbe gurulnak róla a dolgok, nyugodtan tehetsz rá telefont, játékot, ételt vagy italt. Bár a helye nem változtatható könnyen, nem is kell attól tartanod, hogy egy vadabb pancsolás során felborulna. Ha gyakoribbak nálatok a mozgalmas fürdőzések vagy szeretnél egy fix pontot a biztonságos lepakoláshoz, akkor a Spa Caddy lesz az ideális választás számodra!

Nézd meg a termékeket személyesen is a SpaTrend bemutatótermeiben és dönts utána, hogy melyik minőségi kiegészítővel dobnád fel az otthoni masszázsmedence használatot!