Újdonság a SpaTrend impozáns ürömi bemutatótermében- Hamarosan bemutatják az Endless Pools próbatermét, mellyel átélhető a helyben úszás élménye

Az Endless Pools® Fitnesz medence nem csak funkcióiban mestermű,  forradalmi designja miatt minden terasz és kert ékköve lehet ez a medence. Első pillantásra szembetűnő, hogy a designerek és mérnökök közös munkája olyan megjelenést eredményezett, mely minden szempontból megfelel a 21. század elvárásainak.


Az Endless Pools® Fitnesz medence a végtelen úszás valódi élményét nyújtja. A medence egyedi hidraulikus meghajtó rendszerrel működik, mely a testnél szélesebb, az úszástempónál mélyebb, akár 19000 liter/perc vízhozamú áramlatot hoz létre, mindezt 52 sebességi fokozatban, távirányítóról vezérelve. Az áramlás szabályozók olyan áramlatot generálnak, melyben nem keletkeznek örvények. Maximális teljesítmény mellett is az ellenáramoltató rendszer olyan érzetet kelt, mintha nyílt vízen úsznánk.

Az Endless Pools® hidraulikus működtetésű víz alatti futópadja futási és gyalogolási lehetőséget kínál, e mozgásforma minden kardiovaszkuláris előnyével, kiküszöbölve a szárazföldi gyakorlatok során gyakran észlelt, ízületeket érintő mellékhatásokat. A futópad sebessége a lassú sétától az élénkítő futásig szabályozható.

A vízben való futás előnye, hogy az izmokat és ízületeket kíméli, a meleg vízben elkerülhetjük a sérüléseket, könnyen bemelegszünk, és a vízárammal szemben futni igen intenzív edzést jelent. A gyakorlat intenzitása az ellenáramoltató rendszer bekapcsolásával tovább növelhető, így a láb, a törzs és a felsőtest izomcsoportjait egyszerre mozgatja meg.

Az edzést követő levezetésre is gondolt a gyártó, ezért a medence végében lévő két masszázsterápiás ülőhely erős masszázs befúvókkal biztosítja a megfelelő kikapcsolódást és az izmok teljes ellazulását.

Az Endless Pools® Fitnesz medence lélegzetelállító megvilágítása tökéletesen illeszkedik a design elemekhez. A külső kék LED világítás éjszaka vizuális élményt nyújt, míg a több színű, belső LED pontvilágítás különleges csillogást eredményez.

Címkék:

endless pools