Várja tiszta csőrendszerrel a tavaszi vízcserét a jakuzziban

A masszázsmedencék és hidromasszázs kádak csőrendszerének tisztítása nem ütközik nehézségbe többé. A első osztályú medence tisztítókat forgalmazó Aquafinesse, tabletta formába sűrítette összes tudását, hogy egyetlen mozdulattal kipucolhassa a nehezen elérhető csöveket is.


A SpaClean tabletta egy olyan kombinált tisztítószer, amelyet kifejezetten a nehezen tisztítható csőrendszer és a hozzá csatlakozó szivattyúk teljes kitakarítására fejlesztettek ki. A kényelmesen és egyszerűen használható tabletta megoldja a több éves szennyeződések eltüntetését, anélkül hogy a víz áramoltatásán kívül egyéb feladatot hárítana a karbantartóra.

A 2008-as Lyon-i kiállításon nagydíjat nyert tabletta kiváltja az erős, maró hatású korábbi tisztítószereket, és egymaga végzi el a teljes csőrendszer tisztítását úgy, hogy az eredmény hosszú távon megmarad. A gyártó évente egyszer vagy legfeljebb minden vízcsere esetén ajánlja a tabletta alkalmazását.

A régi víz leengedése előtt szűrőházba helyezett, majd ott feloldódott tabletta hatóanyagait érdemes pár napig keringetni a rendszerben, hogy teljes körű munkát végezhessen a SpaClean. A vízcsere után friss vízzel feltöltött medencében hosszú ideig kristálytiszta marad a víz, és a csövekből visszaáramló szennyeződések korának jó ideig vége.