Városi lakásban is élvezheti a masszázsmedencék előnyeit

A kültéri masszázsmedencék kétség kívül nagyon látványosak tudnak lenni, de ez nem jelenti azt, hogy a beltérre szánt, netán városi lakásokba tervezett jakuzzik kevésbé lennének szemrevalóak. Sőt!


A legjobb medencegyártók széles portfólióval várják az érdeklődőket, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább ideális masszázsmedencét. Így van ez a HotSpring esetében is, akik a nagy, hétszemélyes medencék mellett, kifejezetten kicsi, városi lakásokba, panelekbe és erkélyekre helyezhető konstrukciókat is kínál.

Ezek egyike a Hot Spot TX, ami háromszög alakú formájával és kis súlyával egészen szerény helyigénnyel rendelkezik. Erkélyeken és jól szellőző szobákban is tökéletesen elfér, akár a gyerekek kirepülése után is átalakítható a gyerekszoba egy otthoni wellness térré.

A két férőhelyes TX beltéri világítással, 10 befúvórendszerrel és kiváló szűrőteljesítménnyel rendelkezik, így ha méretben nem is, tudásban hozza a nagyobb volumenű medencék legjobb tulajdonságait.

Kis súlya, csendessége és rugalmas felépítése miatt ugyancsak jó választás lakásokba, erkélyekre a Softub medence. Könnyű bevinni a nyílászárókon, energiatakarékos és olyan csendes, hogy biztosan nem zavarja majd a szomszédokat a használata. Puha borítása hőszigetelő anyagból készült, így nemcsak a tapintásnak kellemes, de a meleget is kiválóan tartja.

Ne mondjon le a jakuzzizás élményéről csak azért, mert nem rendelkezik hatalmas kerttel, egy kis terasz, vagy a fürdőszoba egyik sarka is elég lehet ehhez a luxushoz.