Professzionális masszázsélmény otthoni medencétől

Egy masszázsmedence vásárlása nem mindennapos esemény, de ha megvan a tökéletes jelölt, akkor egy olyan profi társat kapsz magad mellé, amit hosszú évekig örömmel és zavartalanul használhat az egész család. A pihenésben, a szabad idő eltöltésében és a társas kapcsolataidban is hatalmas minőségi javulást tapasztalt majd a jakuzzi hatására!


Az ideális jelölt megtalálásának kulcsa nem a befúvók számában vagy a medence külsejében rejlik, hanem a stabil, megbízható és energiahatékony működésben. Ahhoz, hogy kedved szerint minden nap élvezhesd a lazító hidromasszázs megnyugtató erejét erős motorra, jó hőszigetelésre és precíz szűrőre lesz szükséged. Ezek segítségével a masszázsmedencéd mindig készen áll majd a bevetésre és nem kell a feltöltéssel, vízkezeléssel és vízmelegítéssel felesleges időt töltened. Ezt a precizitást és kényelmet kínálja az amerikai Caldera Spas medencecsalád.

A legmagasabb minőségi kritériumoknak megfelelő alapanyagokkal és a legmodernebb dizájnnal készülő masszázsmedencék a szemet és testet egyaránt kényeztetik. Az általános megjelenéstől, a belső felépítésen át a legapróbb részletekig ebben a jakuzzi családban minden a tökéletes kikapcsolódásról és zavartalan élményről szól.

A letisztult külső megjelenést a hangulatfokozó világító csíkok teszik igazán izgalmassá és egyedivé. A belső kialakítás ergonomikusan kialakított ülő. és fekvőhelyei szinte körbe ölelik a testet, ahol az megpihenhet, mint a révbe ért hajó. A kisebb és nagyobb medencék változatos ülőhely- és jetkiosztása, akárcsak a masszázst adó vízsugarak irányának és erején állítása személyre szabható élményt és maradéktalan izomlazítást tesz lehetővé. A hátat, nyakat, lábat és kapokat célzó masszírozó sugarak eltüntetik a fáradtságot, kimasszírozzák a sport vagy a stressz okozta görcsöket, a meleg víz pedig hozzájárul, hogy teljesen megújulva léphess ki a medencéből.

Akár egyedül, akár a szeretteiddel együtt élvezed a jakuzzi nyújtotta örömöket, a rendszeres használattól kiegyensúlyozottabb, kipihentebb és egészségesebb leszel. Ha pedig a megfelelő modellt választod, akkor az életviteledhez leginkább illő masszázzsal vezetheted le a minden napok feszültségét.

Nem tudod milyen medence lenne számodra az ideális? Akkor látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe, és szakértők segítenek majd kiválasztani a számodra és családod számára ideális jakuzzit! Hogy az elkövetkező 10-15 évben már csak a pihenésre kelljen koncentrálnod!