- írta: Peitli Csilla
Avokádós rákkoktél
- írta: Spatrend Online
- 2013.07.05
elkészítés: A citrom levét adjuk hozzá a mustárhoz. Öntsük hozzá az olívaolajat és a tabasco-t, jól keverjük el. Vágjuk finomra a hagymát, fokhagymát. A koktélparadicsomokat vágjuk félbe. A párolt rákokat apróra vágjuk. A hozzávalókat egy tálba összekeverjük az öntettel. Az avokádókat félbe vágjuk és kiszedjük a magját, kikanalazzuk a belsejét. Óvatosan, hogy maradjon tartása. a kiszedett avokádóhúst apróra vágjuk és hozzáadjuk a tálban lévő töltelékhez. Jól összekeverjük, majd visszaadagoljuk a félbe vágott avokádókba. bevásárlólista: 1 maréknyi bazsalikom0,5 evőkanál mustár4 evőkanál olívaolaj0,5 db citrom leve1 db érett avokádó10 dkg apró rák0,5 evőkanál tabasco4 szál újhagyma8 db koktélparadicsom hozzá videórecept: Miele Főzőiskola
elkészítés:
A citrom levét adjuk hozzá a mustárhoz. Öntsük hozzá az olívaolajat és a tabasco-t, jól keverjük el. Vágjuk finomra a hagymát, fokhagymát. A koktélparadicsomokat vágjuk félbe. A párolt rákokat apróra vágjuk. A hozzávalókat egy tálba összekeverjük az öntettel. Az avokádókat félbe vágjuk és kiszedjük a magját, kikanalazzuk a belsejét. Óvatosan, hogy maradjon tartása. a kiszedett avokádóhúst apróra vágjuk és hozzáadjuk a tálban lévő töltelékhez. Jól összekeverjük, majd visszaadagoljuk a félbe vágott avokádókba.
bevásárlólista:
1 maréknyi bazsalikom
0,5 evőkanál mustár
4 evőkanál olívaolaj
0,5 db citrom leve
1 db érett avokádó
10 dkg apró rák
0,5 evőkanál tabasco
4 szál újhagyma
8 db koktélparadicsom
hozzá videórecept: