A nyári nátha frappáns ellenszere

A nyáron meglepően gyakran belefuthatunk egy könnyebb megfázásba, amely ha nem is dönt le a lábunkról, akkor is bőven tartogat kellemetlen perceket. A fájós torok, fül vagy az állandó tüsszögés ellenszere meglepő helyről érkezhet.


Az otthoni wellnessközpontok egyre gyakrabban tartalmazzák a nyári nátha ellen nagy hatásfokkal bevethető gőzkabinokat. A zuhanykabinok méretét és a gőzfürdők magas páráját vegyítő kabinok megkönnyebbülést hoznak a légzőszerveknek. Segítnek kitisztítani az eldugult orrokat, megkönnyítik a légzést, ezáltal enyhítik a náthás tüneteket. 

A gőzkabinban azonban nemcsak a tüdő, hanem a bőr is fellélegezhet. A magasabb hő és páratartalom hatására beindul az izzadás, ami tágabb pórusokat és gyorsabb kiválasztást jelent. Mindkettő hozzájárul ahhoz, hogy a bőr hamarabb megtisztuljon a nem kívánatos anyagoktól, így tisztul a bőrkép, felpuhul a bőr (ez főleg borotválkozás, gyantázás előtt hasznos) és a kitágult pórusokon könnyebben bejutnak a bőrápoló készítmények is.

A nátha során kipirult, irritált bőr hamarabb megnyugszik, és a gyorsabb oxigénszállítás gyorsabb regenerációt tesz lehetővé. Így zárul be a kör, és így ad enyhet a gőzkabin a nyári nátha során. 

 

Ha szeretne többet megtudni a gőzkabinok világáról, látogasson el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, ahol élőben is megtekintheti a kifinomult berendezések széles választékát, kérdéseire pedig szakembereinktől kaphat választ.