A grillbegyújtás legbiztonságosabb módja!

Te sem szereted a faszén hosszadalmas begyújtását? Az egészségtelen és fura ízű gyújtófolyadékok helyett van egy egyszerűbb módszer a folyamat felgyorsítására!


A faszén begyújtásának rásegítésére már rengeteg mindent lehet kapni, kezdve a gyújtófolyadéktól a begyújtó faszénig, ami már gyárilag kezelve van. Egyik megoldás sem az igazi, mert olyan plusz mellékízt adhat az ételekhez, amit jobb mellőzni. De akkor mi a biztonságos megoldás?

A faszén gyújtó. Ezt az elsőre talán feleslegesnek tűnő kiegészítőt, minden faszenes grill mellé kötelezővé kellene tenni. Annyira felgyorsítja és leegyszerűsíti a begyújtást, hogy nem is értjük mi volt a probléma. 

15-20 perc alatt a kürtő segítségével forró, sütésre kész faszén áll a szakács rendelkezésére, és ehhez semmi más nem kell, csak a begyújtó kürtő és egy kevés papír. A hevülés alatt a kürtőt magára is lehet hagyni, kialakítása miatt önmagától dolgozik, így időkiesést sem jelent a bevetése.

Ennél egyszerűbb már csak elektromos gyújtóval lenne, de a kürtőhöz nem kell áram, így a világ bármely pontján sikerrel használható!