A wellness szerelmesei hamarosan a Pilisbe zarándokolnak

  • írta:
  • 2018.08.14

Szinte egy wellness szálloda szolgáltatsáait nyújtja a pilisi hegyek bejáratánál található ürömi welless oázis, amelyet a SpaTrend az idén tavasszal álmodott és valósított meg. A gőzfürdővel, szaunákkal úszó masszázsmedencével és jakuzzikkal felszerelt wellness központ hivatalosan az év legjelentősebb wellness eseményén, a SpaTrend Expo-n debütál.

 

 


 


A SpaTrend Expo több, mint tíz éves történelme során nagyon sokan látogatták már meg az Ürömön felépített wellness bemutatótermet. ebben a bemutatóteremben zajlik idén augusztusban a 25. SpeTrend Expo, amely teljesen megváltoztatta a masszázsmedence választásról alkotott képünket. A szervezők célja az, hogy egy időben, egy helyen jelenjen meg mindaz, ami az otthoni wellness elemeiként ismerünk. Ha valaki a szabadidejét kellemesen szeretné eltölteni, és szeretne a kertjébe egy jakuzzit, a lakásba egy szaunát, a teraszára kerti bútorokat, a kültéri konyháját pedig egy grill szigettel szeretné gazdagítani, akkor egész biztosan jó helyen jár. 

A wellness tér kialakítása az idén tavasszal kezdődött, a - veszprémi Aura Hidromasszázs Stúdió által - és az augusztusi Expo-n fogadja első látogatóit. A veszprémi csapat jó érzékkel találta meg azt a piaci rést, amely kellően magas szintre emeli a wellness élményközpontok kialakítását akár otthonunkban is. Megmutatták nekünk azt a színvonalat a gőzkabinok világában, amely méltó társa lehet a palettánkon szereplő eddigi termékeknek. Aki ellátogat a rendezvényre, olyan elképzeléseket láthat megvalósulni, amik ötletet adhatnak arra, hogy hogyan varázsolja szinte wellness szállodává saját otthonát.

A teljesen felszerelt wellness tér egy valódi épített gőzkabinnak ad otthont, amely úgy épült, mintha egy nagy forgalmú wellness szálloda exkluzív kényeztető spa-jának része lenne. A gőzkabin nagyon jellemző, egyedi megjelnéssel bír, alapos formatervezéssel készült fala a világhírű Sicis cég szemet gyönyörködtető üvegmozaikjával van burkolva.

A wellness térben a HotSpring cég két csúcskategóriás masszázsmedencéje várja a fürdőzni vágyókat. A folyton megfelelő hőmérsékleten tartott kristálytiszta víz hamar elcsábítja a hidromasszázs szerelmeseit, akik a forró fürdő végén úgy szállnak ki a wellness csodáiból, hogy biztosan a saját udvarukra álmodják a kényelmet és luxuskikapcsolódást jelentő kerti bútordarabokat. 

Egy kiváló budapesti tervező kezei közül kerültek ki azok a tervek, amelyek egyedivé tették a SpaTrend wellness- és élményközpontját. Nem csoda, hogy mindenki a csodájára jár a SpaTrend alkotásának. Az egyedi wellness tér kapui tehát augusztus 24-től nyitva állnak a kíváncsi szemek előtt, és várják a wellness legelhivatottabb rajongóit.

Nemcsak megnézni, de kipróbálni is lehetséges a SpaTrend élményközpontot. Ha valakinek kedve tartja, elég csupán bejelentkezni és már mehet is a jakuzzik, szanák és az aromaterápiás gőzkabinok próbája. Vigyázzanak, aki kipróbálja, általában otthonában keres helyet a wellness csodáknak...

 Címkék: