Ezt tudja legkényelmesebbnek tartott masszázsmedence

A masszázsmedence hatékonyságát a befúvók és a motor együttesen adja, de hogy valóban szívesen töltsünk a forró vízben hosszú időt napról napra, abba már a belső kialakításnak is nagy szerepe van. A Caldera Spas modelljei ez utóbbiban is kivételesen szerepelnek.


Nem véletlenül tartják olyan sokan a Caldera Spas masszázsmedencéit a lehető legkényelmesebb hidroterápiás eszköznek. A belső kialakítás tágas, a lábaknak is jut elég hely, és a bölcsőszerűen létrehozott székek valamint fekvő helyek nem engedik, hogy az erős vízsugár kilökje belőle a testet.

A változatos jetet minden fontosabb izomcsoportot elérnek, így nagyobb eséllyel hozzák el a várva várt ellazulást. A nagyobb izmokra ható erős vízsugár a stresszből vagy túlhajtásból fakadó görcsös feszüléseket oldja fel, amitől nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is felfrissül az ember. Mindeközben a fejünket kényelmes párnán nyugtathatjuk, és teljesen átadhassuk magunkat a meleg víz nyugtató ölelésének.

Látogasson el a SpaTrend Outdoor Design MAX City megújult, 1600 négyzetméteresre bővült bemutatótermébe, és válogasson a 2019-es masszázsmedencék között! A SpaTrend MAX City Jakuzzi Vásár időtartama alatt egyedi kedvezményekkel várjuk Magyarország legnagyobb Outdoor Living bemutatótermében.