3 érv a kisméretű kozmetikumok mellett

A nagyobb kiszerelések arányosított ára sokszor kedvezőbbre jön ki, mint a kisebb csomagolásoké, ezért kozmetikumokból is népszerűek a nagyobb méretű termékek. De vajon minden esetben jobban jársz a nagyobbal? Jöjjön három érv az úti kiszerelés mellett!


Könnyebb vele utazni

A kisebb, utazó méretű kozmetikumok értelemszerűen kisebb helyet foglalnak, így könnyebb őket bedobni a táskába munkába menet vagy felvinni kézipoggyászban a repülőre nyaraláskor. Még a teljes bőrápolási rutin összes terméke is elfér egy kisebb neszesszerben, ezért nem kell az egész fürdőszoba szekrényt kipakolnod egy utazás előtt. Praktikus méretük egy kisebb fürdőszobában vagy ingázó életmódnál is előnyt jelent!

Nem romlik rád

A kozmetikumoknak is van lejárati idejük, sőt felbontás után is csak egy meghatározott ideig garantálják a hatást. Ezt leggyakrabban egy kis tégely vagy flakon szimbólum jelzi az edényen, amiben (vagy ami mellett) egy (6, 12) hónapot jelző szám található. Felnyitás után eddig ajánlják a termék használatát, ami egy kincsként őrzött és nagy kiszerelésű terméknél már magában rejti azt a veszélyt, hogy előbb jár le, mint hogy elfogy. Ezt tudod elkerülni, ha kisebb kiszerelést választasz!

Szabadon kísérletezhetsz

Amikor kijön egy új termék vagy a barátnők, kozmetikusok ajánlására kipróbálnál valami újat, akkor érdemes egy kis kiszerelésű darabbal kezdeni az ismerkedést. Hiszen ha esetleg mégsem ezt a terméket kerested, akkor nem kell hosszú távon elköteleződnöd mellette. Ha pedig mégis megtartanád a napi rutin részeként, még mindig vehetsz legközelebb egy nagyobbat.

+ 1 Hasonló okokból ajándéknak (ha nem régi, jól bevált kedvencet veszel) is inkább az úti kiszerelésű termékek közül válassz, mert nem tudhatod biztosan, hogy mi az, ami az ajándékozott bőrének garantáltan beválik.

  ÉN IS KIPRÓBÁLOM AZ UTAZÓ TERMÉKEKET ÉS KÉREM AZ 50+ FAKTOROS FÉNYVÉDŐT, MEG AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM HABOT!