A bőr és az ajkak megmentője

Különleges szettet állított össze a QMS Meidocmetics, a természetes anti-aging szakértője. Az elegáns csomagolás miatt karácsonyi ajándéknak is tökéletes a hölgyek számára, de értékes tartalma bármikor ajánljuk.


A Skin Perfecting Hydration Collection egy olyan díszdobozban érkező szett, ami a bőr ránctalanítására, hidratálására és az ajkak környékének speciális ápolására nyújt hatékony megoldást. A négy darabos luxuscsomag a reggeli bőrápolást emeli magasabb szintre és őrzi a bőr egészségét egész nap a városi koszban, káoszban.

Az elhalt hámsejtek eltávolítását az otthon is biztonsággal használható savas peeling végzi, ami után a nappali kollagén szérum tölti fel a bőrt és táplálja az új sejteket. A bőr rugalmasságát és regenerációját segítő szérum után érdemes felvinni a helyileg alkalmazható ajakkörnyék ápolót. Ennek a speciálisan az ajkak körül megjelenő hosszúkás barázdák megregulázására fejlesztett krémnek már egy-két cseppje is hatásosan tölti fel a ráncokat.

Az arc teljes védelmét és hidratálását az Antioxidant Cream végzi, ami segít legyőzni a szabad gyökök bőrromboló hatását.

A limitált kiadású csomagban egy ajándék ecset segíti a peeling felvitelét! Szerezze be most a ragyogó, hidratált bőrhöz szükséges csomagot, amíg a készlet  tart.