Ahol az űrtechnológia tradícióval találkozik: Spalounge masszázsfotel

A legmodernebb technológiákat ősi orvosi tudással ötvözi a Spalounge legújabb modellje, a kényelmet és relaxáló masszázst kínáló masszázsfotel. A Zero Gravity fotel futurisztikus megjelenése már sejteti tudásának tárházát, de az igazi különlegességek megtapasztalásáért bele kell ülni egyszer.


A hagyományos masszázsfotelek által kitaposott ösvényéről egy merész ugrással a jövőben landolt a Zero Gravity, ami funkcióit, felépítését és kinézetét tekintve is a luxus szinonimája lehetne. A kétféle színben elérhető kényelmes szék egy egész testet körbeölelő, ergonomikusan kialakított okos rendszer, ami tetőtől talpig átmasszíroz. Ha te is otthonos kényelmében szeretnéd felfrissíteni a izmaidat és magad mögött hagyni a fárasztó munka és az állandó rohanás következtében meggyötört tested, akkor a Spalounge különleges masszázsélményére biztosan számíthatsz.

Kényelmes, puha és könnyen tisztítható bőrborítás fedi a széket, amibe még a masszázsprogramok elindítása előtt is élmény belesüppedni. A tűzálló és környezetbarát borítás egy acél szerkezetet takar, ami a luxusautók vázáshoz hasonló antikorróziós technológiájának köszönhetően megbízható és szinte elpusztíthatatlan. A test körvonalát híven követő szék kialakítása a nyaktól egészen a lábfejig képes masszázsélményt nyújtani. Éppen ez az egyik erőssége a széknek, hiszen a korábbi felépítésekkel szemben, a tervezők egy külön, kiemelten a lábak számára tervezett masszázsapparátussal is rendelkezik. Ez rész körbeöleli a lábakat, így minden oldalról élvezhető gyúró technológiájának köszönhetően egy 360º-os meleg és hideg masszázsterápiát nyújt a lábnak.

Persze nem feledkeztek meg a test többi részéről sem, ezeket a területeket elsősorban a kéztámaszba és a háttámlába épített légzsákok légnyomásos masszázsban részesítik, amelyek ellazítják és új energiával töltik fel a testet. Az űrtechnológiában alkalmazott légpárnás relaxálás a test egészére hat, ami a Zero Gravity esetében még kiegészítettek pontnyomásos stimulálással is. Ez a kínai orvoslásból vett meridián és akupunktúrás pontok kompresszióját jelenti, ami serkenti a vérkeringést és így a méregtelenítés és a regenerálás fokozását is elősegíti.

A többféle masszázstechnika együttes alkalmazása egy különlegesen relaxáló élményt kínál, ami a nyaktól egészen a lábfejig képes ellazítani, felfrissíteni és megnyugtatni a testet.
A szélben ülve tényleg úgy érezheted majd magad, mintha az űr végtelenjében lebegnél a lehető legnagyobb biztonságban. A tökéletes relaxáló élményt erősíti a csendes működés, a fejtámlába épített hangszóró és a fűthetőség.

Élvezd minden nap a masszázsfotel kínálta tökéletes felüdülést a Spalounge Zero Gravity masszázsfotellel!