Szmogban is ragyogó bőrrel

Télen nem kizárólag a zord hidegek és a kíméletlen szelek támadják a bőrt, hanem a csapadékmentes időszakban felgyülemlő szmog és porszennyezés is károsítja a külső védőrétegünket. A városi környezet egészségtelenebb levegője külön kihívást jelent a bőr számára, amit ha nem kezelünk idő előtti bőröregedés és a különféle bőrproblémák gyakoribbá válása kísérhet. Mi akkor a megoldás?


A szmogriadók évszaktól függetlenek, de télen egyre többször találkozunk velünk, és az ilyenkor amúgy is nehezített terepen küzdő bőr számára még több feladatok adnak. A városi levegő elégtelensége ellen sajnos nem sokat tehetsz azon kívül, hogy kevesebbet használod a benzines kocsid, leteszed a cigarettát vagy többet sétálsz a természetben. A bőrödet viszont felkészítheted a fokozott védelemre, anélkül, hogy a világot megváltanád. A díjnyertes QMS Medicosmetics ugyanis előállt egy olyan termékkel, ami erősíti a bőr védekező képességét, védi azt a károsító városi levegőtől és garantálja a bőrsejtek hosszabb és egészségesebb élettartamát.

Ha te is szeretnéd semlegesíteni a káros környezeti hatásokat és minden negatív behatás ellenére is megőriznéd fiatalos és egészséges megjelenésed, akkor az Epigen Pollution Detox Day Serumban megbízható társra találsz küzdelmedben.

Ez a könnyen felszívódó, hidratáló szérum egy aktív összetevőkből álló hatékony koktél, ami az olyan azonnal tapasztalható pozitívumok mellett, mint a rugalmasabbá, simábbá, frissebbé és fiatalosabbá váló bőr, erősíti is a bőrt, hogy még jobban ellenállhasson a környezeti hatásoknak. A magas szállóportartalmú levegővel, tápanyaggal vagy dohányzással bevitt méreganyagok mellett még télen is számolni kell az UV sugárzás bőrroncsoló hatásával, amelyek együtt károsítják, öregítik és érzékenyítik a sejteket. Az Epigen szérum ezt a roncsolódást, sérülést segíti kijavítani, hogy azok minél tovább és minél egészségesebben működhessenek. A reggeli arctisztítás utánra ajánlott szérumtól a bőrsejtek ellenálló képessége növekszik, az öngyógyító folyamatok fokodnak, így a bőr nemcsak kívülről válik látványosan erősebbé és fiatalosabbá, de belülről is leköveti ugyanezeket a folyamatokat. Ez által még a városban élve is kiküszöbölheted a káros környezeti hatásokból és a stresszből fakadó bőrkárokat is.

A szérum hatása növelhető, ha a nappali készítmény mellett a termék éjszakai párját is használod. Ez a könnyed, hab állagú maszk az Epigen Pollution Rescue Overnight Mask, ami védelmezi és regenerálja a fáradt, sérült bőrt. Az éjszakai regenerációt erősíti habmaszk csökkenti a stressz jeleit, az apróbb ráncok kialakulását, fiatalon tartja a sejteket és nem mellesleg selymessé teszi a bőrt.

A két készítmény együttes használatával fiatalon és egészségesen tarthatod az arcbőrödet és csökkentheted a későbbi bőrproblémák, betegséges és kóros elváltozások kialakulásának kockázatát.