Anti-aging szemránckrém a ragyogó tekintetért

A szemek körüli érzékeny bőr különleges ápolást igényel, hogy az idővel egyre szaporábbá és hangsúlyosabbá váló szarkalábakat kisimíthasd. Ezen a területen a legvékonyabb az arcbőr, ezért a megfelelő készítmény és technika alkalmazása is kiemelten fontos.


A szemkörnyékápolók használatát már a 20-as éveink végén is bátran beépíthetjük az arcápolásba. Mert amilyen fontos a szem és a ragyogó tekintet a megjelenésben, olyan sérülékeny ez a terület. A vékony bőrön meglátszik az átmulatott éjszaka nyoma, de ki van téve a negatív környezeti hatásoknak és az idő kíméletlenségének is. A mimikai ráncok erősödése, a puffadtság, a szem alatti sötét karika azonban megállítható és a bőr minősége javítható az olyan gazdag textúrájú, érzékeny bőrre is ideális ápolóval, mint a QMS Medicosmetics szemránckrémje.

Az Intesive Eye Care Day & Night Eye Cream egy hatóanyagokban gazdag, de könnyed, gyorsan felszívódó készítmény, ami hidratálja és táplálja a bőrt. Már a felvitelt követően azonnal enyhíti a száraz bőr feszülését, a bőr tapintásra puhává és feszesebbé válik.

A helyes szemkörnyékápolás fortélyait ellesheted a videóból!

Mint láthattad, a készítményből minimális mennyiség is elég, hisz ez speciálisan a szem körüli bőr ápolását végzi. Bár könnyű és gyorsan felszívódik, ami kifejezetten jó a sminkelés miatt, több, értékes olajat is tartalmaz, ami rugalmassá, hidratálttá teszi a bőrt. Az avokádó olaj vitaminokban gazdag és megnyugvást hoz az irritált bőrnek, míg a jojoba olaj remek gyulladáscsökkentő és antioxidáns.

A negatív környezeti hatásokat ellensúlyozandó E-vitamint, árpa kivonatot és svéd ezüsttövist is tartalmaz, amelyek védik a bőrt, segíti a regenerálódást és még a pigmentképződést is gátolják.

Az igazán ragyogó tekintetről pedig a perzsa selyemakác kivonat gondoskodik. Csökkenti a szemhéj megereszkedést, a ráncok mélységét és a szem alatti duzzanatokat.

Az anti-aging hatású Intesive Eye Care Day & Night Eye Cream nemcsak fiatalosabbá, hanem egészségesebbé és erősebbé is teszi a szemkörnyék érzékeny bőrét! Ha szeretnéd a saját bőrödön tapasztalni meggyőző hatását, akkor szerezd be most a luxuskozmetikumot 20%-os Black Friday kedvezménnyel. A két napig tartó akció (november 21-22) téged is vár!