Számolj le az ajkak feletti ráncokkal

Az arcunk vékony bőre rengeteget elárul személyiségünkről. Sokszor ráncolod a homlokodat helytelenítésként vagy épp ellenkezőleg állandóan ott ül a mosoly az ajkaid körül? A gyakori arckifejezések nyomán kialakult apró ráncok az ajkak fölött is megjelenhetnek, amelyek jellemzően mélyek és nagyon öregítik a megjelenést. Ezekkel számolhatsz le a QMS segítségével!


Az idő előrehaladtával nemcsak az arcbőrön, hanem az ajkakon is könnyű észrevenni az elkerülhetetlen változást. Ahogy a bőr, úgy az ajkak kollagéntartalma is csökken és szájzugban megjelennek a szarkalábak, míg az orr és a felső ajkak között erős, mély, vertikális ráncok alakulhatnak ki. Ráadásul egy nagyon érzékeny területről van szó, amit igen sokat használjuk is, ezért fontos a rendszeres és gondos ápolása, hogy a bőr mindig erős és ellenálló lehessen.

Ezért fejlesztette ki a QMS Medicosmetics a Lip Line Corrector Serumot. Ez a könnyű, az ajkakra is felvihető, de az ajkak körüli bőr ápolását végző szérum az erős ráncok mérséklésére jött létre. Ettől nem lesznek dúsabb ajkaid viszont rugalmasabb, feszesebb lesz a száj körüli bőr és csökken a ráncok száma és mélysége is. (12 hét után 35%-os csökkenést tapasztaltak a terméket használók).

Ha téged is zavarnak az ajkaid fölött megjelenő erős ráncok vagy szeretnéd megelőzni, hogy igazán hangsúlyossá váljanak, akkor próbáld ki az orvoskozmetikai család szérumát. A kivételesen magas hialuronsav mennyisége segít a bőrt mindig hidratáltan és feszesen tartani, a wakame alga kivonat és a fitoszterolok pedig erősítik a bőr természetes védelmét, megkötik a sejtromboló szabadgyököket és táplálják a bőrt!

Nézd meg mit írnak róla a külföldi oldalakon!

A speciálisan csak a száj körüli bőr ápolására hivatott szérum nagyon sokáig elég a kiszerelés kisebb mérete ellenére is. A szérum könnyű és azonnal felszívódik, így nem késlelteti a reggeli indulást és a sminkelést. Építsd be ezt a szérum felvitelének pár másodpercét a bőrápolási rutinodba és elbúcsúzhatsz az ajkak fölötti mély ráncoktól!

Most a Black Friday akció keretén belül két napig (november 16-17) 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg!