Az otthoni arcápolás hasznos kiegészítője

Rendszeres otthoni bőrápolással hosszú ideig megőrizhetjük a fiatalos megjelenést és késleltethetjük az idősödő bőrrel járó gyakori problémák előkerülését. Ahogy azonban érik a bőr, úgy egyre több segítségre van szükség, ezért érdemes időnként kozmetikai kezelést is beiktatni, ahol egyszerre nagy mennyiségben kapja meg a bőr a legfontosabb hatóanyagokat!


Természetesen az otthoni kezelésnél is fontos, hogy olyan termékekkel végezd az arcápolást, amelyek valóban felszívódnak és amelyekre a bőrödnek, bőrtípusodnak valóban szüksége van. A megfelelő kozmetikai család és a termékek kiválasztásában egy kozmetikus sokat tud segíteni, hiszen fel tudja mérni bőröd típusát és szükségleteit is. A bőr alapvető felépítése ugyanis csak egy adat, de az életmód, a táplálkozás és a káros szokások ugyanúgy befolyásolják a bőr állapotát. Ha ezeket ellensúlyozni akarod, akkor ne csak a bőröd típusához, hanem az életviteledhez és a szokásaidhoz is válaszd a kozmetikumot.

Ha például nincs időd a hosszú bőrápolási rutinra, akkor válassz gyorsan felszívódó szérumokat vagy gyorsan ható savakat és hagyd a 10-15 perces maszkokat a különleges alkalmakra. Vagy bízd teljes mértékben a kozmetikusra! Ma már egyre több szalon kínál kellemes, lazító, megnyugtató arckezeléseket, amelyek nagy dózisban adagolják a bőrbe a fontos anyagokat. Fájdalom nélkül! Az ilyen lazító, wellness kezelések nemcsak pihentetőek és kényeztetőek, de segítenek feltölteni a bőr raktárait, hogy a kezelést követően is hosszú ideig élvezhesd a hatást.

Magas hatóanyag tartalmú, orvosi kozmetikai termékekkel dolgozik az I. kerületi Aphrodite Beauty Szépségszalon. A német sebész által 30 éve alapított QMS Medicosmetics fájdalommentesen fiatalít, szépít és erősít. A luxus termékcsaládot kifejezetten wellness hatású kezelésekhez használják, ahol nem az invazív megoldások vagy a fájdalom az úr. Épp ellenkezőleg! Az egymásra épülő lépésekből álló akár másfél órás kezelések relaxáló atmoszférában, lassú mozdulatokat, finom illatokat és tiszta hatóanyagokat ígérnek. A kezelések többsége pedig valamilyen arcmasszázst (például feszesítő masszázst) is tartalmaz.

A luxus kozmetikai márka tökéletesen illeszkedik az Aphrodite Beauty exkluzív világába. Az impozáns szépségszalon luxus körülmények között kínál szépülést, feltöltődést, kikapcsolódást és egy felejthetetlen wellness élményt! Az arckezelések és egyéb kozmetikai szolgáltatások mellett fodrászat és manikűr is várja az ide érkezőket! Kényeztesd bőrödet csodás környezetben, értékes hatóanyagokkal és magabiztos, gyengéd kezekben! Téged is vár az Aphrodite Beauty!