Étrendkiegészítő a szebb és egészségesebb bőrért

Mikor Sophia Loren azt mondta, hogy a szépség az, ahogy belső érzéseid kívülre tükröződnek, nem feltétlenül a bőr belső táplálására gondolt. De azt ma már jól tudjuk, hogy sokat hozzátehet kisugárzásunkhoz és önbizalmunkhoz, ha elégedettek vagyunk megjelenésünkkel. Ennek elérésében segít a szépségkapszula, ami a bőrt, a hajat és a körmöket is vitaminokkal táplálja


A szépség szubjektív dolog, de az egészséges és a életteli bőr hozzátartozik a harmonikus megjelenéshez. Éppen ezért a bőr táplálék kiegészítője, a Collagen Intravital Plus Nutritional Supplement, erre koncentrál. A napi két kapszula olyan vitaminokat, ásványi anyagokat és olajokat tartalmaz, amelyek erősítik a bőrt, fokozzák természetes védekezőképességét és táplálják a sejteket.

A legelfoglaltabbak számára is ideális bőrszépítő megoldás normalizálja a bőr pigmentációját és stimulálja a kollagénképződést, ami automatikusan hozzájárul a bőr rugalmasságához.

Ha szeretnéd javítani bőröd állapotát és megjelenését, de nincs éppen időd hosszabb kezelések igénybe vételére, akkor ez a kapszula lehet a megoldás a problémáidra!

  KOSÁRBA TESZEM
  COLLAGEN INTRAVITAL PLUS NUTRITIONAL SUPPLEMENT
-et