DNS kutatás nyitott új utakat a luxus kozmetikumok piacán

A különleges, innovatív megoldásairól ismert QMS Medicosmetics kutatóorvosai a legújabb termékek fejlesztésekor a bőrsejtek lényegéig, a DNS-ig nyúltak vissza, hogy alapvető pozitív változásokat érjenek el a bőr minőségben, fiatalságában és egészségében. Ebben segített az epigenetika, amely izgalmas irányt mutat a DNS- kutatásban és a bőrápolásban egyaránt!


Az epigenetika nem új keletű terület, de csak az utóbbi időben kezdtek komolyabban foglalkozni azzal a hatalmas potenciállal, ami benne rejlik. Mi befolyásolja, hogy a sejtjeink mélyén élő információ mikor és milyen mértékben kerül felszínre? Az öröklött hajlamok minek a hatására „kapcsolnak be” és mit tehetünk azért, hogy elcsendesítsünk egy-egy nem kívánatos hatást, ami a DNS-ünkbe van kódolva? Egyáltalán lehetséges befolyásolni, hogyan jelenjen meg a szüleiktől öröklött vagy gyermeküknek átadott információ? Az epigenetikai kutatások egyre magabiztosabban állítják, hogy igen, bizonyos külső tényezők, élet- és viselkedésmódok befolyásolhatják miképpen kerül felszínre a DNS-ben tárolt információ.

Ezt az izgalmas kutatásterületet fedezte fel magának a QMS Medicosmetics és kezdte el vizsgálni, hogyan küszöbölhető ki a korai bőröregedésre, száraz, irritált bőrre vagy bőrbetegségekre való hajlam. Mit tehetünk, hogy a negatív környezeti hatások ne „kapcsoljanak be” nemkívánatos bőrreakciókat? És hogyan aktiválhatjuk a pozitív tulajdonságokat, amelyek aktívabb, egészségesebb sejteket és hibátlanabb bőrt jelentenek?

A kérdésekre adott válasz három termék formájában érkezett, amelyek együtt és külön-külön használva is pozitívan stimulálják a bőrsejteket, miközben védelmet nyújtanak a stressz, a szmog és az UV sugarak hatására kialakuló korai bőröregedéssel szemben.

Epigen Pollution Detox Serum: A légszennyezés és a szmog bőrre gyakorolt káros hatását csökkenti a gyorsan beszívódó szérum, ami más aktív hatóanyagokkal kiegészülve beindítják a sejtek méregtelenítő folyamatait és ellenállóbbá teszik a stresszel szemben. Ezek együttesen segítenek a sejtkárok kijavításában és védik a bőrt a további ártalmak elszenvedésétől.

Epigen Pollution Rescue Overnight Mask: Kényeztető hatású habmaszk, ami megnöveli a sejtek élettartamát és ellenálló képességét. A gondosan összeállított hatóanyag tartalma révén a bőrsejtek képesek a megújulásra és ragyogó, fiatalos, egészséges megjelenéssel hálálják meg a törődést.

Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum: Egy védő szemápoló szérum, ami a sejtszinten segíti a bőr természetes védekezését a káros környezeti ártalmak ellen. Hialuronsavval, koffeinnel és esszenciális fehérjékkel kiegészítve segít megőrizni a fiatalos és ápolt szemkörnyéket.