Tisztul a környezet, tisztítsd bőröd te is a német luxus kozmetikummal!

Itt a tavasz, és a ragyogó napsütés, mégis akkor tesszük most a legjobbat embertársainknak és magunknak, ha a négy fal között várjuk ki a vírus eltűnését. A jelenlegi helyzet rengeteg, eddig ismeretlen, kihívással és stresszel jár, de most még fontosabb, mint valaha, hogy lássuk meg a pozitívumokat is. A természet virul, a levegő tisztul és már rég óta nem volt ilyen alacsony a CO2 kibocsátás. Tisztulj és virulj vele te is!


Ebben lesz segítségedre a QMS Medicosmetics legújabb fejlesztése az Epigen Pollution Detox Day Serum, ami a legmodernebb biológiai fejlesztéseket felhasználva teszi erősebbé, tisztábbá, szebbé és egészségesebbé az arcbőröd. Azt az érzékeny területet, amin hamar meglátszik a városi levegő szennyezettsége, az UV sugarak romboló hatása és az életmódból fakadó, idő előtti öregedés. A dohányzás, az elégtelen alvás és a stressz mind rombolja a bőrsejteket és aláássa a bőr védelmi feladatait. Ez pedig fénytelenséget, öregségi foltokat, idő előtti és rohamos bőröregedést okozhat. Az Epigen szérumnak köszönhetően most mérsékelheted a bőrödet érő káros hatások erejét és visszanyerheted az irányítást bőröd egészsége felett!

A szérumban található aktív hatóanyagok egyedülálló módon erősítik a sejteket, hogy azok képesek legyenek megküzdeni az erős romboló hatásokkal. A bőr számára elengedhetetlen hidratáltság garantálása mellett a legfontosabb tulajdonsága a szérumnak, hogy növeli a sejtek stressztűrő képességét és élettartamát is, így azok tovább és nagyobb hatékonysággal képesek elvégezni védő funkciójukat.

Ennek kellemes következménye, hogy

  • a ráncok mélysége csökken: "a mélyebb ráncokra tettem az Epigen Detox szérumot, rá a Hydro Foam habot, csodálatosan feltöltötte a ráncokat, extra feszesítő hatása van" Zs. Margit
  • a bőr visszanyeri fiatalos üdeségét: "Számomra ez a szérum a tiszta, szabadon lélegző bőr mestere" DB Judit
  • erősebb és ellenállóbbá válik a bőr: "úgy vettem észre, hogy az érfal erősödött, csökkent a pirosság és a rosacea" Zs. Margit

A rendszeres, heti két-három használat látványos eredményt hoz, a bőr erősebb, fiatalosabb és egészségesebb lesz. Ha többet is szeretnél megtudni a termékről, nézz bele az alábbi videóba vagy látogass el a Spatrend Beauty honlapjára!