Elő a napvédőkkel, jön a jó idő!

Hivatalosan még ugyan nincs tavasz, de a Nap már megmutatta erejét. A téli bezártság után egyre jobban vágyunk ki a természetbe, a fényre, de a bőrt már ilyenkor is érdemes védeni. Az 50 faktoros tejek még pihenhetnek, de valami kell!


Az ilyenkor tapasztalható gyengébb napsugárzás is ellen érdemes védekezni, mert bármilyen enyhe még az idő, a káros UV sugarak most is itt vannak. Az erős krémek és magas faktorszámok helyett gondolkodjon kombinált megoldásban.

A !QMS Medicosmetics Sport Active Creamje tökéletes elegye a gyorsan felszívódó hidratálónak, a bőr színébe simuló alapozónak és a fényvédőnek. A tavaszi időjáráshoz kézenfekvő megoldás, mert nem egy plusz réteggel nehezíti el bőrét, hanem vagy az alapozót vagy a reggeli hidratálót kiváltva óvhatja arcának épségét.

A kombinált termékek általában gyengébbek, mint szóló társaik, de a többszörösen díjnyertes medikozmetikumra ez nem érvényes. Mindhárom területen kiváló teljesítményt nyújt, hogy kitolja a napkárok okozta bőröregítő hatások látható jeleit, és ápolja a bőrt. A kellemes illat és könnyen felvihető, azonnal beszívódó állag már igazán csak a ráadás. Könnyű és jó használni, előrelátó gondoskodását a bőr tiszta megjelenéssel, selymes tapintással és egészséges ragyogással hálálja majd meg.