Arcmaszk hosszú utazásokra

Legyen nyár, tél vagy tavasz, utazni, világot látni mindig izgalmas. Az esetenként több órás utazás viszont vonatok, autók és repülők belsejében megviseli a komfortérzetet. Cicamosdáson kívül másra nincs idő, de jó hír, hogy így is visszaszerezhető a frissesség érzése! Hogyan?


Hosszú ideig mozdulatlanul ülni már önmagában is kihívás, de a rossz szellőzés vagy a repülő száraz levegője miatt a bőr is szenved az utazás alatt. Egy hidratáló és bőrfrissítő maszk igazi áldás ilyenkor. A jól kiválasztott termék nemcsak pótolja a bőr elvesztett nedvességtartalmát, de megajándékoz a vágyott tisztaságérzéssel is.

A !QMS Medicosmeticum Acitvator Travel Face Maskja pont ilyen. Már kellemes, nem tolakodó illatával elrepít minket egy tiszta, üde helyre. A maszk hűvöse pedig tovább fokozza ezt az érzést. A 15 percig is fent hagyható fátyolmaszk olyan, mintha egy friss patakban mártóztunk volna meg. Bármennyire is erős a hidratáló hatása, nem érezzük zsírosnak a bőrt utána, épp ellenkezőleg.

A hatóanyagok nem elnehezítik a bőrt, hanem fellélegzik. Az arc érezhetően megtisztul és visszanyeri teltségét. Az utazástól megfáradt bőr megújul, felfrissül, és ezzel javul a komfortérzet is. Nem rossz egy arcmaszktól!