Fájnak a lábai? Erre is gyógyírt jelent a masszázsmedence

A jakuzzik a pihenés luxusát viszik otthonába, de pozitív egészségügyi hatásai nem merülnek ki a stresszcsökkentésben és az aktív pihenés nyújtásában. A befúvók segítségével megszabadulhat az izomfájdalmaktól és feszülésektől. Még a lábak területén is.


A különböző masszázsmedencék befúvó készlete, amelyek a finom masszázsélményt nyújtják, nagyon eltérőek lehetnek. Még egy gyártón belül is találunk a test más-más tájaira koncentráló jetek. Vannak mozgó, állítható és egyenes vízsugárral vagy pulzáló, rotáló vízsugárral dolgozó befúvók is. Ezek nemcsak élmény változatosságát garantálják, hanem a különféle testtájak kilazításáért is felelőssel. A lábak megkönnyebbülését az Euphoria jet hozza majd el. Mit tud ez a befúvó?

Az Euphoria jet a Caldera Spas masszázsmedencékben megtalálható befúvó, ami mély és erőteljes masszázst kínál a lábakra koncentrálva. A jet képes az egész lábat végigmasszírozni a comboktól, a térden át egészen a vádliig, sőt akár a talpak kényeztetését is rábízhatja. Az Utopia medence sorozatban két Euphoria jet is található, amelyek egyszerre, de egymástól függetlenül is üzemeltethető a még mélyebb és tartalmasabb relaxáló élményért.

A jet ereje révén kimasszírozza a lábakból az izomfájdalmakat, azonnali megkönnyebbülést hozva a sajgó végtagoknak. A túlerőltetés következtében érezhető fájdalom enyhül és a regeneráció felgyorsul, miközben ön élvezi a meleg vizes hidromasszázs további előnyeit is.