Hogyan tüntesd el a száj körüli ráncokat otthon?

A nevetőráncok a boldogságról, az ajkak körüli ráncok az idő múlásáról mesélnek. Az ajkak zugában vagy azok fölött megjelenő vertikális ráncok nagyon hangsúlyosak, ezért talán ezek öregítenek a legjobban. Mit tehetsz ellenük, ha nem szeretnél drasztikus és fájdalmas kezeléseket bevetni az eltüntetésükre?


Az anti-aging kozmetikumokat fejlesztő és gyártó cégek nagy hangsúlyt fektetnek a kutatásokra és a bőrben lezajló folyamatok megismerésére. Mi megy végbe a bőrben az egyes életszakaszokban? Miért veszíti el a bőr a rugalmasságát? Miért alakulnak ki a ráncok? És miért jelennek meg a mély, barázdált, függőleges ráncok a száj fölött?

Az ajkak környékén megjelenő hangsúlyos ráncok kialakulásában genetikai, környezeti (UV sugárzás) és életmódbeli tényezők (dohányzás, szívószál használat) is szerepet játszanak. Ezért a látványos változáshoz több oldalról kell megtámadni a problémát! Ha ezt fájdalmas (és gyakran ismétlésre szoruló) invazív beavatkozások nélkül szeretnéd elérni, akkor van egy jó hírem: a QMS Medicsometics német anti-aging márkának erre is van megoldása!

A 8 lépéses arcápolási rutint kidolgozó cég speciálisan erre a területre koncentráló szérumot készített, amelyet könnyű beépíteni a mindennapi szépségápolásra. Mivel egy gyorsan felszívódó szérumról van szó, ezért felvitele nem jár semmilyen fájdalommal, de a hatása tartós és látványos lesz. 

A Lip Line Corrector Lip Serum önmagában is egy hatásos készítmény, köszönhetően a benne található értékes hatóanyagoknak, mint a többféle hialuronsav (azonnali feszesítő hatású), édesmandula olaj (táplálja és nyugtatja a bőrt, csökkenti a bőr vízvesztését), szója és yamgyökér fitoszterolok (erősítik a hámréteget, és javítják a bőr rugalmasságát) valamint a wakame alga kivonat (fokozza a kollagén termelést). A hatás tartóssága érdekében és a további ráncok kialakulása ellen azonban érdemes bevetni az ajkak körül arcmasszázst, ami felpezsdíti a vér. és nyirokkeringést. Ezáltal feszesebbé és tömörebbé válik az érzékeny terület. 

Ha szeretnél többet megtudni az orvoskozmetikai termékről vagy ellesni az ajkak körüli lifting masszázs lépéseit, akkor kattints ide és kezd el minél hamarabb a kezelést, hogy újra öröm legyen a sminkelés és zavartalan a mosolyod!