Hogyan tüntesd el a száj körüli ráncokat?

A nevetőráncok a boldogságról, az ajkak körüli ráncok az idő múlásáról mesélnek. Az ajkak zugában vagy azok fölött megjelenő vertikális ráncok nagyon hangsúlyosak, ezért talán ezek öregítenek a legjobban. Mit tehetsz ellenük?


Az anti-aging kozmetikumokat fejlesztő és gyártó cégek nagy hangsúlyt fektetnek a kutatásokra és a bőrben lezajló folyamatok megismerésére. Mi megy végbe a bőrben az egyes életszakaszokban? Miért veszíti el a bőr a rugalmasságát? Miért alakulnak ki a ráncok? És miért jelennek meg a mély, barázdált, függőleges ráncok a száj fölött?

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz a QMS Medicosmetics negyedik online tematikus estjén, ahol a száj fölötti ráncok és azok feszesítése lesz a téma.

A mindenki számára ingyenes előadásra, a megszokott módon lehet jelentkezni, az érdeklődők pedig egy e-mailben kiküldött zoom linkkel tudnak majd csatlakozni a 2021. 02. 17-én 20 órától kezdődő informatív estre.

Ha szeretnél többet megtudni a függőleges ráncok kialakulásáról, és még inkább azok megelőzéséről és eltüntetéséről, akkor csatlakozz te is a QMS Medicosmetics tematikus estjéhez.