Anti-aging arcmasszázs szett otthonra

Az otthoni bőrápolásnak nem kell unalmasnak és rutinszerűnek lennie. Hozd ki a legtöbbet belőle és a magas hatóanyag tartalmú krémek és szérumok mellé, iktass be egy kis arcmasszázst is.


Az anti-aging területén korszakalkotó QMS Medicosmetics legújabb csomagja, a Home Spa Treatment szettje nemcsak a legnépszerűbb bőrápoló készítményeket tartalmazza, de minden olyan kiegészítő eszköz is benne van, ami egy kényeztető otthoni kezeléshez szükséges.

A fejpánt, a különleges lemosó szivacs és a sav felvitelét megkönnyítő ecset mellett egy igazán egyedi termék is helyett kapott a szettben. Ez a kerámialap, ami magasabb szintre emeli az otthoni arcmasszázst. Helyes használatában a csomagban érkező QR kód segítségével fellelhető videók segítenek.

Ha szeretnéd az otthoni bőrápolási rutinodat kiegészíteni, hogy élménnyé váljon a szépülés, ez a csomag érted kiállt. Még nem próbáltad a világhírű QMS termékeket? Ez a szett tartalmazza a cég legnépszerűbb készítményeit, amelyek lefedik a teljes reggeli és esti bőrápoláshoz szükséges készítmények palettáját.

Az Otthoni wellness arcápoló szett tartalma: