Légiesen könnyű hidratálás a férfiaknak is

A szem körül található bőr a legérzékenyebb és legvékonyabb terület az arcon, így itt alakulnak ki leghamarabb a ráncok és itt jelentkezik először a kevés alvás eredménye is. Mivel nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is számolniuk kell! Tegyél hát ellene és hagyd magad mögött a karikákat, fáradt, ödémás szemeket egy könnyű szérummal, amihez apák napja alkalmából most két ajándékot is hazavihetsz!


"Nagyon könnyed szérum, nyári terméknek kiváló lesz! Az applikátora pedig kellemesen hűsít" V. H. Zsuzsa

A német medikozmetikai család leheletkönnyű szemkörnyék ápolót alkotott, ami percek alatt látványos enyhülést hoz a fáradt és meggyötört szem körüli bőrnek. Az Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum az epigen termékek közé tartozik, tehát olyan fehérjékkel ér el forradalmi hatást, amelyek elsősorban az ártalmas környezeti hatások ellen vértezik fel a bőrt. Ezek képesek a bőrt erősebbé és ellenállóbbá tenni, hogy a szmog, az UV sugarak és a stressz negatív következményeivel felvehesse a harcot a szervezet és ne kelljen az idő előtti bőröregedéstől szenvedned. Sőt, a természetes bőröregedést is gátolják a készítményben található antioxidánsok, természetes növényi olajok és hidratálók.

Érdemes a könnyű krémet reggel használni, hogy egy nehezebb éjszaka során kialakult ödémát vagy fekete karikát eltüntesse. Ebben az epigenetikus fehérjék mellett nagy segítség a lágy szérumban található koffein is, ami segít elvezetni a szemek környékén felgyülemlő és puffadtságot okozó vizet. Már egy rizs szemnyi krém is azonnal enyhülést és hidratáltságot hoz. A bőr kifeszül, ami a puffadtság eltűnésével és az apró ráncok, szarkalábak mérséklődésével jár.

Nézd meg hogyan kell felvinni a szérumot a videóban, és tudj meg többet erről a forradalmi szemkörnyék ápolóról!

A szérum tubusának kialakítása egy kerámia fejet is tartalmaz, ami a gélhez hasonló, egészen lágy esszencia elterítését és bőrbe való bedolgozását segíti. A kerámia hűsítő hatása hozzájárul a puffadtság eltüntetéséhez és az ápolás kellemes érzetéhez. Nem véletlen, hogy a férfi vásárlók is imádják az új kiszerelést:

A készítmény szinte azonnal felszívódik, hűsít, frissít és nem hagy zsíros érzetet maga után, így a reggeli arcápolás során vagy sport után is bátran használhatják a férfiak, nem kell fénylő, zsíros bőrtől tartaniuk. Könnyedsége miatt különösen kitűnő választás nyárra, de minden évszakban bevethető, ha gyors enyhülést keresel a szemek fáradt bőrének!

  KIPRÓBÁLOM A TERMÉKET ÉS KÉREM AZ AJÁNDÉK MINTÁKAT!