Keltsd új életre a fáradt bőrt a szem körül medikozmetikummal

A szem körül található bőr a legérzékenyebb és legvékonyabb terület az arcon, így itt alakulnak ki leghamarabb az apró ráncok és itt jelentkezik először a kevés alvás eredménye is. Számolj le a fekete karikákkal és az ödémás szemmel egy könnyű szérummal, ami ápolja és védi is az érzékeny bőrt!


A német medikozmetikai család, a QMS Medicometics legújabb terméke egy olyan leheletkönnyű szemkörnyékápoló, ami percek alatt látványos enyhülést hoz a fáradt és meggyötört szem körüli bőrnek. Az Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum az epigen termékek közé tartozik, tehát olyan fehérjékkel ér el forradalmi hatást, amelyek elsősorban az ártalmas környezeti hatások ellen vértezik fel a bőrt. Ezek képesek a bőrt erősebbé és ellenállóbbá tenni, hogy a szmog, az UV sugarak és a stressz negatív következményeivel hatékonyabban vehesse fel a harcot testünk elsődleges védelmi rendszere, a bőr.

Érdemes tehát reggel használni, hogy egy nehezebb éjszaka során kialakult ödémát vagy fekete karikát eltüntesse. Ebben az epigenetikus fehérjék mellett nagy segítség a lágy szérumban található koffein is, ami segít elvezetni a szemek környékén felgyülemlő és puffadtságot okozó vizet. Már egy rizs szemnyi krém is azonnal enyhülést és hidratáltságot hoz. A bőr kifeszül, ami a puffadtság eltűnésével és az apró ráncok, szarkalábak mérséklődésével jár.

A szérum tubusának kialakítása egy kerámia fejet is tartalmaz, ami a gélhez hasonló, egészen lágy esszencia elterítését és bőrbe való bedolgozását segíti. A kerámia hűsítő hatása hozzájárul a puffadtság eltüntetéséhez és az ápolás kellemes érzetéhez. Nem véletlen, hogy a vásárlók imádják az új kiszerelést:

"Nagyon könnyed szérum, nyári terméknek kiváló lesz! Az applikátora pedig kellemesen hűsít" V. H. Zsuzsa

A készítmény szinte azonnal felszívódik, így nemcsak nyári terméknek kitűnő, de minden évszakban alkalmazható a reggeli rutin során. A gyors felvitel után azonnal sminkelhetsz is, a szérum nem hagy maga után zsíros érzetet és nem nehezíti el a bőrt.

Nézd meg hogyan kell felvinni a szérumot a videóban, és tudj meg többet erről a forradalmi szemkörnyékápolóról!