Kényeztető arcmasszázs téli bőrregeneráláshoz

A hideg, sötét és nyirkos napok beköszönte nemcsak a lelkiállapotra mér súlyos csapást, hanem a bőrre is. A hideggel, széllel vagy éppen a fűtés melegével és forró zuhannyal bombázott bőr ilyenkor rászorul az extra kényeztetésre, hogy ne veszítsen rugalmasságából, üdeségéből és frissességéből.


A test és lélek egyaránt hatalmas pozitív löketet kap a Winter Calm Treatment 50 perces kezeléstől, ami az arc bőre mellett a kezekre és a lábakra is különöse figyelmet fordít. Ez a pihentető, regeneráló wellness kezelés felfrissíti, ápolja és könnyen felszívódó hatóanyagokkal táplálja az arcbőrt, amit egy kellemes és nyugtató arcmasszázzsal egészít ki. Amíg az arc területén dolgoznak a hatóanyagok, addig a hideg és a gyakori kézmosás, fertőtlenítés miatt meggyötört kezek és hatalmas igénybevételnek kitett lábak kerülnek fókuszba.

A gyengéd mozdulatok, a finom, de nem tolakodó illatok, a melegséget sugárzó környezet legalább annyira hozzájárul a kezelés sikeréhez, mint a díjnyertes hatóanyagok. Ha úgy érzed szükséged van az érintés gyógyító erejére, bőrödnek a professzionális törődésre vagy egy szerettednek ajándékoznál minőségi én időt, a Winter Calm Treatmentben nem fogsz csalódni.